Montører - radonforebyggende ventilasjon

FirmaRett Bemanning for Radonlab
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver, Radonlab, tilbyr pålitelige radonmålinger, undersøkelser, produkter og løsninger for beskyttelse mot radon og fukt. Blant disse finnes både sporfilm og elektroniske instrumenter for måling av stråling fra radon. De har mange års erfaring med utbedring av bygninger med forhøyede radonnivåer med et stort utvalg av velprøvde løsninger og produkter. Videre utvikler og tester de nye ideer for reduksjon av radonnivå innendørs. Det tilbys kurs og opplæring innen radon målinger og tiltak. Deres tjenester og produkter kan brukes av både profesjonelle og andre praktikere som ønsker selv å utføre kostnadseffektive målinger og tiltak mot radon. Firmaet er i sterk vekst med meget god økonomi. Det er lagt ekspansive planer med videre økning i antall ansatte. I denne omgang søker de

2 ventilasjonsmontører for tiltak mot radon med snarlig tiltredelse

Arbeidsplassen er sentralt i Oslo. Vi søker selvstendige, dynamiske og nøyaktige personer med relevant erfaring innen ventilasjonssystemer, alternativt kjerneboring og membranlegging. Kjennskap til radon, måleteknikk, stråling, ventilasjon, eller inneklima er en fordel.

Det er viktig at søkere har gode kommunikasjons- og skriftlige fremstillingsevner på norsk. Det legges vekt på evne til å jobbe praktisk, systematisk og selvstendig i en til tider hektisk hverdag.

Stillingene er midlertidig heltidsstillinger med store muligheter for fast ansettelse.

Viktigste oppgaver er montering av bygg- og ventilasjonstekniske tiltak mot radon. Arbeidet utføres i private boliger og næringsbygg.

For begge stillinger:

- arbeidsplass sentralt beliggende i byggrelatert forskningsmiljø

- førerkort for bil

- konkurransedyktig lønn og pensjonsordning

- opplæringsprogram og faglig støtte

- utviklingsmuligheter innenfor relevante områder

Vi ønsker din søknad snarest mulig til etm@rettbemanning.no Har du spørsmål, ring partner Erik T. Merum i Rett Bemanning, tlf 41 678 670. Søknadene vil løpende bli behandlet.

Vis flere stillinger: