Masiv-konsernet har fått ny konsernleder. (Foto: Masiv.no)

Ny konsernleder i Masiv AS

Knut Prestvik er ansatt som ny leder i Masiv-konsernet.

Prestvik kommer fra stillingen som advokat og partner i Advokatfirmaet Kluge AS, der han har arbeidet i nærmere 14 år.

- Virksomheten har hatt en fantastisk utvikling den senere tid. Dette viser at markedet på Nord-Jæren setter stor pris på lokalt eierskap og den filosofien selskapet har. Selskapet er fundamentert på solid økonomi med veldig mange dyktige ansatte, og har alle muligheter til å fortsette og styrke sin markedsposisjon, sier Knut Prestvik i en pressemelding.

Den nye Masiv-lederen har bred forretningsjuridisk erfaring med hovedvekt på eiendomsutvikling , entreprise og eiendoms- og selskapstransaksjoner.

Familieeid

Masiv AS eies av familien Magne Svendsen og er en konsernspiss i en betydelig virksomhet innen totalentreprise og eiendomsutvikling gjennom datterselskapene Masiv Bygg og Masiv Eiendom AS.

Hopp på 100 største-liste

I 2013 hadde Masiv Bygg AS – tidligere Lothe Bygg AS – en omsetning på 816 millioner kroner med et resultat før skatt på 35,4 millioner kroner.

Med de tallene avanserte selskapet fra Klepp fra en 38. til 31. plass på Byggeindustriens og Prognosesenterets liste over Norges 100 største entreprenører.

I vår har Masiv fullført flere store bygg, som Forus Parkering Vest og produksjonsbygg for Ådne Espeland på Skurve, begge bygget med betongelementer.

Mange prosjekter på gang

Masiv har også mange prosjekter på gang, som nytt stadionbygg for Sandnes-Ulf, samt nytt bankbygg i Sandnes Havn for Sandnes Sparebank og nytt kombibygg for Archer på Stangeland. I oktober skal selskapet ferdigstille et et handelssenter på totalt 35.000 kvadratmeter på Ålgård. Siden starten i 1987 har Masiv Bygg ført opp over 200 bygg.