Operatør Veiservice Numedal

NCC Roads AS tilbyr produkter og tjenester for å bygge, drive, vedlikeholde og sørge for service på veier. Verdikjeden består av pukk og grus, asfaltproduksjon, asfaltutlegging, veiservice og profilbetong. Selskapet har rundt ca. 550 ansatte og inngår som en del av det nordiske NCC-konsernet, med ca. 18.000 ansatte og en omsetning på 57 MRD SEK i 2012.

FirmaNCC Roads
FylkeBuskerud
StedRødberg
Søknadsfrist01.08.2014

Veiservice har i dag ansvaret 11 funksjonskontrakter på oppdrag for Statens vegvesen. Numedalskontrakten utføres på oppdrag for Statens vegvesen. Kontrakten inkluderer drift og vedlikehold av 461 km riks- og fylkesveier i Hol,Nore Uvdal,Rollag,Flesberg,Sigdal,Modum og Øvre Eiker. Kontrakten inkluderer gang- og sykkelstier langs riksvegene, samt tilhørende sidearealer, utstyr og installasjoner.

Vi søker nå etter:

Operatør

Stillingen er selvstendig og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Det er en fordel med erfaring fra drift og vedlikehold av veier og det er en forutsetning at søkeren bor i kontraktområdet. Oppmøtestedet er Veggli.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Maskinførerbevis
  • Selvstendig og initiativrik
  • Serviceinnstilt og fleksibel

Vi tilbyr:

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Kreative og faglig dyktige kollegaer i et godt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter

Søk her

Spørsmål om stillingen?

Bjørn Kristian Bråten

bjorn.kristian.braten@ncc.no

Telefon

959 18 881

Vis flere stillinger: