Har du lyst på en selvstendig salgsjobb innen belysningsbransjen på Vestlandet?

Zumtobel Group er et ledende og velrenommert globalt konsern for profesjonell innen ? og utendørsbelysning med kjente varemerker som Zumtobel og Thorn. Vårt mål er å gi økt livskvalitet gjennom å tilby belysning av høy kvalitet og energieffektivitet. Zumtobel Group er en fremgangsrik produsent og leverandør på mer enn 100 markeder spredt over hele verden. Foretaket har en ledende rolle i Tyskland, Østerrike, England samt sterk posisjon i Frankrike og Norden. Foretaket lanserer tekniske innovasjoner og produkter som setter standarden for en bred målgruppe, spesielt el-grossister, el-installatører, lysdesignere, arkitekter, elkonsulenter, stater og kommuner. Zumtobel Group står for pålitelighet, god kundeservice, innovative produkter av høy teknisk standard, design og funksjonalitet. Disse kvaliteter danner grunnlag for fortsatt ekspansjon innen valgte produktområder og markeder. Velkommen til å lese mer om oss på www.thornligthing.com, www.zumtobel.com

FirmaTennebø & Partners for Thorn Lighting
FylkeFlere fylker
StedBergen, Stavanger, Haugesund
Søknadsfristsnarest

Sikter du mot stjernene og vil være endel av et fremgangsrikt salgsteam?

Vi skal finne en distriktssjef for utendørsbelysning på Vestlandet, du bør bo i Stavanger, Haugesund eller Bergensområdet.

Zumtobel Group er Europas ledende belysningskonsern. Vi har en spennende fremtid, og vil nå trenger å styrke vår salgsavdeling i Norge med en motivert og resultatfokusert selger. Liker du å jobbe i belysningsbransjen og ha et stort kundepotensiale, kan dette være en mulighet for deg til å jobbe med en av de sterkeste produktporteføljene.

Viktigste arbeids-og ansvarsområder:

Du vil i hovedsak jobbe mot installatører og offentlige virksomhet, som vegmyndigheter og kommuner, med sikte på å øke salget av belysningsløsninger i infrastruktur som vei og tunnel. Du bør ha erfaring fra krevende kunder, og en genuin, teknisk kunnskap. Du vil primært være ansvarlig for våre utendørsprodukter (Vestlandet). Erfaring med komplekse produktsalg er en stor fordel.

Vi er på utkikk etter noen som:

• Har minst tre års erfaring i oppsøkende salg, fortrinnsvis fra elektrisitet og/eller belysningindustrien

• Er selvgående, har en sterk drivkraft og liker å gjøre nye forretninger, som er "kremmer"

• Ha minst videregående utdanning, fortrinnsvis fra elektro-/svakstøm eller lignende

• Er interessert i og forstår de tekniske løsningene

• Også har erfaring fra bygg/byggebransjen og/eller salg via grossist

• Opererer strukturert og bruker salgsstøttesystem og Office-pakken som daglige verktøy

• God i engelsk skriftlig og muntlig fordi vi har engelsk som konsernspråk

For å lykkes i rollen kreves det kunnskap om markedet og at du er glad i kunder. Du er en målrettet profesjonell forretningsmann / forretningskvinne med sterk "drive" og med et ønske om å skaper resultater. Du er pålitelig og engasjert med evne til å være lydhør og dermed skape gode relasjoner til våre kunder.

Din bakgrunn:

Vi tror at du har jobbet med salg til elektrobransjen eller liknede. Du er vant til å jobbe med langsiktig slag og forstå hvordan salget mot byggebransjen fungerer. Alternativt er du en dreven selger fra annen type industri med erfaring innen teknisk salg og har en stor, teknisk interesse. Du er strukturert i salget og god til å bygge langvarige relasjoner.

Vi tilbyr:

Thorn er et stabilt industriselskap med over 80 års erfaring. Det er mye kompetanse om lys i selskapet, og vi har en veldig aktiv produktutvikling. Til tross for det faktum at vi er et internasjonalt konsern, er mye av familie- bedriftsfølesen fortsatt til stede. Vi jobber i team og beslutningsveiene er korte. Som distriktssjef/selger på Vestalandet er du i det distriktet i Norge med størst vekstpotensial. Det betyr at du har en flott mulighet til å påvirke din og selskapets prestasjoner.

Hvis dette virker spennende og du har lyst til å høre mer, må du ikke nøle med å slå på tråden til Odd-Arne Krogstad på mob. 90753484 eller Kåre Ovesen på mob. 90525300 hos Tennebø & Partners.

Søk stillingen her