HR Prosjekt-sjef Helge Rustand har god grunn til å være fornøyd. Foto: Kristian Gravvold

HR Prosjekt vinner kontrakter

HR Prosjekt melder om bra fart i markedet og tre nye kontrakter og nytt Tromsø-kontor.

- Vi har lagt bak oss første halvår i 2014, og vi ser tydelig økning og fart i bygg og anleggsmarkedet, sier administrerende direktør Helge Rustand.

- Vi opplever stor etterspørsel i markedet for bistand til prosjektledelse innen infrastruktur- og byggeprosjekter, legger han til.

Ny ishall

HR Prosjekt AS er engasjert av Bymiljøetaten i Oslo til å utarbeide forprosjekt for ny ishall og flerbrukshall frem til KS2. KS2 er planlagt gjennomført til forsommeren 2015.

Flerbrukshallen er tenkt under terreng, dette er en full flerbrukshall med håndballstørrelse. Is-hallen er tenkt over terreng, i bakkant av flerbrukshallen.

Rammekontrakt Jernbaneverket

HR Prosjekt er tildelt rammeavtale med Jernbaneverket for jernbanekapasitetsarbeid.

HR Prosjekt AS har sammen med DBI (Deutsche Bahn International) som underleverandør vunnet ny rammeavtale med Jernbaneverket. De neste 4 årene skal vi utføre analyse av kapasitet for togframføring. Dette danner grunnlag for utvikling av infrastrukturtiltak på jernbanenettet over hele Norge.

Tønsberg renseanlegg

HR Prosjekt er tildelt byggeledelsen for ombygging av Tønsberg renseanlegg.

Renseanlegget til Tønsberg Renseanlegg IKS er lokalisert på Vallø i Tønsberg kommune og behandler avløpsvann fra kommunene Tønsberg, Nøtterøy og deler av Re.

Renseanlegget mottar avløp fra ca. 60.000 personer samt prosessvann fra fire store næringsmiddelbedrifter og en del annen industri- og næringsvirksomhet.

Anlegget skal bygges om for å tilfredsstille krav til sekundærrensing. Dette innebærer at anlegget må bygge om store deler av prosesshallene, samt at det skal etableres et tilbygg sør for eksisterende prosesshall.

Anlegget skal være i drift under ombyggingen, noe som setter store krav til koordinering mellom oppdragsgivers driftsorganisasjon og de ulike entreprenørene.

Til Tromsø

I tillegg til kontrakter har HR Prosjekt har etablert nytt prosjektkontor i Tromsø.

- På grunn av stor oppdragsmengde i regionen, har vi besluttet å etablere et kontor i Tromsø. Dette gir oss muligheten til å være nærmere våre oppdragsgivere, og som vil gi en større fleksibilitet, skriver de I en melding.