GK etablerer GK Elektro AS

GK utvider sitt fagområde og etablerer selskapet GK Elektro for å kunne tilby sine kunder komplette tekniske løsninger i både nye og eksisterende bygg.

GK Norge AS har fra før separate avdelingsstrukturer for ventilasjon, kuldeteknikk og byggautomasjon og datterbedriftene GK Rør AS og GK Montasje AS.

GK Elektro AS etableres med forretningsadresse i Oslo, men skal etter hvert etablere og utvikle avdelinger regionalt i samspill med GK Norges kontorer.

- Dette er en strategisk svært viktig etablering for GK i Norge for å møte en stadig økende etterspørsel etter totalteknisk entreprise og service, sier styreleder i GK Elektro, Geir Bjørke.

Som administrerende direktør for det nye selskapet har Even Stenvaag Leira blitt hentet tilbake til GK. Stenvaag Leira har tidligere jobbet seks år i GK, sittet i regionledelsen i GK i Oslo og var distriktssjef for byggautomasjon. Før dette jobbet han 10 år i Moelven Elektro hvor han var med på å bygge opp Oslo-avdelingen. De siste tre årene har han sittet i ledelsen ved Fagskolen i Oslo.