Regionssjef Øst

TYROLIT er et østerisk familieeid konsern med 4600 ansatte og en omsetning på ca. 578 mill. Euro. Med 27 produksjonsfasiliteter i 11 ulike land og salgsorganisasjon i 65 land, innehar TYROLIT en verdensledende posisjon innen produkter for sliping, kapping og boring i stål og betong. Den nordiske organisasjonen har egne enheter i Norge, Sverige, Danmark, Finland, og Estland. På det nordiske hovedkontoret i Sverige sitter felles administrasjon, ledelse, markedsavdeling, og logistikk. TYROLIT avd. Trade har i dag 5 ansatte i Norge; 1 KAM, 2 regionssjefer og 2 salgssupport.

FirmaMercuri Urval for Tyrolit
FylkeOslo
Søknadsfrist10.08.2014

Som Regionssjef Øst har du ansvar for salg av kappe- og slipeverktøy til kunder i det sentrale Østlandsområdet, samt kunder i landets nordligste fylker. Du vil jobbe med potensielle kunder og videreutvikle eksisterende kundeforhold, samt oppsøkende salg mot sluttbrukere via forhandlere. Du vil ha en aktiv rolle i produktveiledning og opplæring av kunder og sluttbrukere, samt gjennomføre produktdemonstrasjoner og tester.

Vi søker deg som har erfaring med utvikling av kunderelasjoner og salg av verktøy og maskiner. Du har god teknisk kunnskap og en solid kommersiell forståelse for hvordan gode salgsresultater oppnås. Du er serviceinnstilt og kommuniserer godt på norsk og engelsk. For å lykkes hos oss må du være selvgående, en god lagspiller og du må trives med å være på veien i jakten på nye relasjoner og salgsmuligheter.

Vi tilbyr en sentral rolle i et selskap hvor tradisjon, innovasjon og kvalitet står sentralt. Regionen du skal jobbe i er opparbeidet, og har stort potensiale for videre vekst. Du får grundig opplæring og et team rundt deg som samarbeider tett på tvers av regionsgrensene. Stillingen innebærer en del reisevirksomhet, både i Østlandsområdet og i de nordligste fylkene. Når du ikke er på veien jobber du enten fra hjemmekontor eller vårt kontor i Oslo, firmabil er inkludert i stillingen.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Ida B. Hoff, tlf. 975 59 032 eller Veronica Larsen, tlf. 975 59 027. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.com snarest, og senest innen 10. august. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: