Daglig leder for Arkitektkontoret Arkiplan

Arkiplan ble stiftet i 1967, og er med det et av Trondheims eldste arkitektkontor. Arkiplan er et datterselskap av Asplan Viak AS.

FirmaArkiplan
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.09.2014

Vi søker etter en erfaren og dyktig sivilarkitekt som ønsker å lede og videreutvikle arkitektkontoret Arkiplan.

Arkiplan ble stiftet i 1967, og er med det et av Trondheims eldste arkitektkontor. Vi har et godt markedsinngrep i regionen, men det er en målsetting at vi skal ha både flere og større oppdrag. Kontoret består i dag av 14 medarbeidere.

Vi ønsker å ivareta alle typer oppgaver – fra byplanlegging, utredningsoppgaver, regulerings- og bebyggelsesplaner til store og små byggeprosjekt, innredning og andre designoppdrag. Arkiplan har i de senere år hatt spesielt fokus på undervisningsbygg, helse- og omsorgsbygg samt antikvarisk rehabilitering med universell utforming og energibruk som innsatsområder. Vi arbeider ofte i tverrfaglige team og har godt samarbeid med og stor respekt for andre faggrupper.

Arkiplan er et datterselskap av Asplan Viak og inngår dermed i et større nettverk av rådgivere innen fysisk planlegging og prosjektering, blant annet et stort nasjonalt fagmiljø med tilsammen rundt 150 arkitekter og landskapsarkitekter. Som leder av et datterselskap vil du være en del av et nasjonalt lederfelleskap med andre ledere i Asplan Viaks arkitektavdeling. Administrative funksjoner innenfor drift, HR og økonomi støttes av Asplan Viak.

Vi søker en person som er utadvendt og markedsorientert, har økonomisk sans og er god til å bygge team og samhold. Du må også ha prosjekteringserfaring og høye faglige ambisjoner. Motivasjon og gode lederegenskaper er et absolutt krav. Videre må du ha god fremstillingsevne i norsk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Faglige utfordringer med mulighet for videreutvikling
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Lyse lokaler i det såkalte "Industribygget" på Solsiden

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søknad med CV, attester og vedlegg sendes via linken Send søknad på denne siden

Kontaktpersoner:

Styreleder: Roger Blekkan

mob: +47 90 83 08 50

Styremedlem: Trine Sylten

mob: +47 90 87 38 55



Vis flere stillinger: