Avdelingsleder Vann- og Miljøteknikk

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.08.2014

Rambøll Norge AS søker avdelingsleder for Vann og Miljøteknikk i Region Midt & Nord

Avdeling Vann og Miljøteknikk i region Midt & Nord består av 3 seksjoner ved vårt kontor i Trondheim. Vi er 25 engasjerte medarbeidere som jobber aktivt for å få mennesker og samfunn til å blomstre. Våre kjerneområder er VA-systemer, vannbehandlingsanlegg, avløpsrenseanlegg, miljøstyring i bygg- og anleggsprosjekter, avfallsrådgivning. Vi søker etter ny leder. Avdelingsleder deltar i ledergruppen i regionen og rapporterer direkte til regiondirektør.

Kvalifikasjoner:

  • Ingeniør eller sivilingeniør med relevant fagkompetanse og kundenettverk
  • Interesse for ledelse og markedsarbeid
  • Strategiske evner som kan videreutvikle avdelingens kompetanseområde
  • Evne og interesse for å motivere medarbeiderne
  • Gode samarbeidsevner

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger i en av Nordens største tverrfaglige kunnskapsvirksomheter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy (interne og eksterne kurs).

Hvis du vil lede regionens største avdeling innenfor Vann og Miljøteknikk og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad / CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen på denne siden

For mer informasjon om stillingene ta kontakt med avdelingsleder Turid P Ødegaard på telefon 930 36 535.

Søknaden behandles konfidensielt.

Velkommen som søker!

Vis flere stillinger: