Fagsjef betong og konstruksjonsteknikk

Betongelementforeningen (BEF) er en bransjeforening for betongelementprodusenter og montasjeentreprenører, foreningens ca 70 medlemsbedrifter har 2800 ansatte og omsetter for mer enn 5 mrd kroner. Vi har medlemsbedrifter i alle fylker, fra Alta i nord til Arendal i sør. BEF arbeider med konstruksjonsteknikk, nasjonal og internasjonal standardisering, betongteknologi, montasjeteknikk, HMS og øvrige rammebetingelser for bransjen. Vi er samlokalisert med Byggevareindustriens forening og Byggenæringens Landsforening i Næringslivet Hus på Majorstuen i Oslo, les mer om oss på www.betongelement.no

FirmaBetongelementforeningen
FylkeOslo
Søknadsfrist18.08.2014

Arbeidsoppgaver

Stillingen innebærer bred kontakt med medlemsbedriftene og andre aktører i næringen. Du skal bidra til å videreutvikle og å gjennomføre foreningens kursvirksomhet i betongteknologi og konstruksjonsteknikk. Vi tenker oss og at du kan være prosjektleder for standardisering og redaktør for bransjens tekniske håndbøker, se http://www.betongelement.no/betongbok/default.asp

Kvalifikasjoner

Bruken av betongelementer har øket betydelig de siste årene som følge byggenæringens økende fokus på kvalitet og produktivitet, dette har og bidratt til at foreningen har vokst betydelig. Som følge av dette må foreningen styrkes, slik at medlemsbedriftene får god og relevant ingeniørfaglig service. For å sikre dette søker vi en person med høyere utdanning og noe bransjeerfaring.

Egenskaper

Vi tror du er en målbevisst og kunnskapssøkende person, med evne til å vekke entusiasme hos de du samarbeider med. Du synes det er meningsfylt å formidle kunnskap, både i gruppe og som undervisningsansvarlig i foreningens kursvirksomhet. Når du arbeider med standardisering og teknikk er du analytisk og systematisk, du er også flink til å skille vesentlig fra uvesentlig når du sorterer oppgaver.

Vi tilbyr

Lønn etter avtale, god pensjonsordning og gruppelivsforsikring i tillegg til et trivelig og kreativt arbeidsmiljø sammen med de andre bransjeforeningene i byggenæringen.

Søknad

Søknadsfrist 18. august, send søknad og CV til bef@bnl.no

Søknader behandles konfidensielt.

Kontakt gjerne John-Erik Reiersen på tlf 23087616 for mer informasjon.

Vis flere stillinger: