Molvik ny CFO i Selvaag Bolig ASA

Sverre Molvik overtar som CFO i Selvaag Bolig ASA etter Haavard Rønning fra 1. oktober 2014.

Rønning slutter etter eget ønske for å forfølge andre karrieremuligheter. Han har vært ansatt som CFO i Selvaag Bolig siden 2008 og har jobbet i Selvaag Gruppen siden 2004. Han har hatt en sentral rolle i oppbyggingen av Selvaag Bolig både før og etter børsnoteringen av selskapet. Rønning vil jobbe i Selvaag Bolig frem til 1. oktober 2014 for å sikre kontinuitet i stillingen.

- Rønning har gjort en strålende innsats for selskapet i en årrekke. Han har vært en sentral del av lederteamet og har vært svært viktig for selskapets gode utvikling. Etter ti år i Selvaag-systemet er det naturlig at han ønsker å forfølge andre karrieremuligheter, og vi ønsker ham lykke til videre, sier administrerende direktør Baard Schumann.

- Vi er glade for at vi allerede nå har en høyt kvalifisert erstatter på plass. Sverre Molvik er en nøkkelperson i Selvaag Boligs konsernledelse og er svært godt kvalifisert til stillingen som CFO. Han har unik bransje- og ledelseserfaring og vil være en viktig ressurs for at Selvaag Bolig skal nå sine ambisiøse strategiske- og finansielle mål.

Molvik er utdannet sivilingeniør og MBA, og har lang fartstid innen boligutvikling. Han har jobbet som porteføljedirektør i Selvaag Bolig siden 2010. Før det var han blant annet administrerende direktør i Skanska Bolig og regiondirektør i Peab Bolig.