Solbjørg Myren er ansatt som ny HR-sjef i Firesafe. Jan Christian Ryenbakken kommer til selskapet som Key Account Manager med ansvar for større eiendomsbesittere.

Firesafe styrker laget og sikter mot en milliard

Firesafe styrker laget med to nyansettelser, og sikter mot en omsetning på en milliard i 2020.

Nordens største totalleverandør innen brannsikkerhet har opplevd en stor vekst de siste årene, og selskapet nærmer seg en omsetning på 500 millioner for inneværende år. Administrerende direktør Morten Ameln ser stadig utviklingsmuligheter, og ruster seg nå for videre vekst. Solbjørg Myren og Jan Christian Ryenbakken er de ferskeste tilskuddene til selskapet.

- For å nå målet om en omsetning på en milliard i 2020 må vi stadig bygge en mer robust organisasjon. Vi har i dag et unikt konsept og en unik totalkompetanse innen brannsikring, bygd opp gjennom over 30 år. Jeg er veldig glad for å få med meg Solbjørg og Jan Christian på denne spennende reisen. De bringer begge med seg erfaring og kompetanse som vil bidra til å nå målet vårt, sier Morten Ameln i en pressemelding.

420 ansatte

Solbjørg Myren og Jan Christian Ryenbakken kommer til et selskap som nå teller 420 ansatte med avdelinger i de fleste største byene i Norge, Sverige og Danmark. Direktør Morten Ameln forteller om økt bevisstgjøring og fokus på brannsikkerhet i samfunnet:

- Inntrykket mitt er at større og mer profesjonelle eiendomsbesittere, kombinert med mer resurssterke enheter i brannvesenet bidrar til denne utviklingen. Stadig flere av våre kunder ønsker ett firma å forholde seg til når det kommer til brannsikring. Med et kompleks regelverk i kontinuerlig endring, er vi opptatt av å utvikle vårt totalkonsept videre. Målet vårt er at kundene våre skal få sikre bygg og en enklere hverdag med fokus på sine kjerneoppgaver, sier Ameln.

HR-sjef

Solbjørg Myren er ansatt som ny HR-sjef i Firesafe, og kommer fra tilsvarende stilling i Get. Hun har tidligere jobbet med HR i Terra-Gruppen, Netcom og Telenor.

Jan Christian Ryenbakken kommer til selskapet som Key Account Manager med ansvar for større eiendomsbesittere. Han kommer fra Cowi, og har bred ledererfaring fra blant annet detaljhandel, eiendom og telecom.

Jakter ny leder

De to nye tilskuddene til Firesafe betyr ikke at Ameln har avsluttet jakten på medarbeidere som vil bidra til et mer brannsikkert samfunn. I løpet av den kommende tiden vil Firesafe rekruttere en person som skal lede entreprenørvirksomheten i Norge, skriver selskapet i en melding.