CFO

Norsk Stål AS er Norges eldste og største stål- og metalldistributør med en omsetning i 2012 på ca 2 milliarder kroner. Selskapet har avdelinger 8 steder i Norge med til sammen 250 ansatte, og arbeider innen offshore, skipsbygging, bygg og anlegg og øvrig mekanisk industri. Selskapets eiere er Tata Steel Europe (50%) og TibnorAB (50%).

Les mer på www.norskstaal.no

FirmaMercuri Urval for Norsk Stål
FylkeOslo
Søknadsfrist13.08.2014

Vi søker en engasjert person med erfaring innen controlling til å lede vår økonomiavdeling. Du vil være øverste ansvarlige for selskapets økonomifunksjon og rapportering og bistå øvrige ledere med rådgivning innen lønnsomhetsanalyser, prosjekt og økonomi. Til stillingen ligger ansvar for forecasting, økonomisk analyse, prosjektkalkyler, investeringsvurderinger, finansiering og likviditetsstyring, samt valuta-/rente-eksponering. Rollen vil samarbeide nært med vårt salgs- og regionsapparat. Du vil inngå i selskapets ledergruppe og rapportere til administrerende direktør.

Den ideelle kandidaten har høyskoleutdannelse og profesjonell erfaring fra økonomiledelse på relevant nivå. Meget gode datakunnskaper er nødvendig, spesielt ERP-systemer - gjerne SAP. Du er jordnær og trygg på deg selv. Du er analytisk, har gode samarbeidsegenskaper og utpreget forretningssans.

Vi tilbyr en stilling med stor innflytelse i et tradisjonsrikt og veldrevet selskap.

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval Board & Executive om spørsmål som kan danne grunnlag for en uforpliktende samtale. Henvendelsen kan rettes til Petter Haakonsen, telefon 975 59 019, eller til Britt Røil, telefon 975 59 090. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 13. august 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval Board & Executive behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: