Operations Controller

SafeRoad er en ledende leverandør av vei- og trafikksikringsløsninger, og omfatter hovedområdene bro- og veirekkverk, skilt og trafikktekniske produkter, veibelysning og veimerking.

Konsernet har 2.500 ansatte i 21 land.

For mer informasjon, se www.saferoad.com

FirmaMercuri Urval for SafeRoad
FylkeOslo
Søknadsfrist10.08.2014

Vi søker en strukturert og utviklingsorientert Operations Controller som skal ha sentral rolle i vår Production and Sourcing Division. Stillingen skal bidra til å sikre kvalitet i arbeidet med å identifisere og kvantifisere strategiske muligheter, noe som skal gi grunnlag for fremtidig vekst og utvikling i konsernet. Stillingen vil ha et bredt arbeidsfelt, og arbeide både strategisk og operativt. Relevante ansvarsområder vil blant annet være finansiell rapportering av divisjonen, utarbeiding av analyser som skal være grunnlag for strategiske og strukturelle grep, arbeidskapitaloptimering og rapportering av resultater fra innkjøpsarbeidet i konsernet.

Vi ønsker å komme i kontakt med kandidater som har erfaring med overordnet ansvar i tilsvarende roller, og som evner å kombinere strategisk teft og detaljfokus. Vi verdsetter proaktivitet, integritet og gjennomføringsevne. Stillingens innhold og ansvar krever stor arbeidskapasitet, meget gode analytiske evner, initiativ og god IT/system kompetanse.

Søkere må ha høyere økonomisk utdanning, og noen års relevant erfaring. Bakgrunn fra industri eller relevant konsulentvirksomhet er en fordel, og det er krav om erfaring fra internasjonal virksomhet. Evner til relasjonsbygging og gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk er en forutsetning.

Vi tilbyr store faglige utfordringer og interessante arbeidsoppgaver i et internasjonalt fagmiljø med høyt kompetansenivå. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted vil være Oslo, og en del reisevirksomhet må påregnes.

Mercuri Urval mottar gjerne spørsmål rundt stillingen. Ta kontakt med Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036, eller Anne Cecilie Braarud tlf. 975 59 089 for en uforpliktende samtale. Søknader bes registrert på www.mercuriurval.no snarest, og senest innen 10.august 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: