Prosjektleder eiendomsutviklingsprosjekt

Stange kommune ligger trygt plassert på solsiden av Mjøsa, med Hamar som nærmeste by, og ca. en times kjøretid til Gardermoen. Kommunen er i god vekst med en positiv befolkningsutvikling med i underkant av 20 000 innbyggere, og preges av levende lokalmiljøer og et aktivt kulturliv. Stange har flotte fasiliteter for varierte fritidsaktiviteter både sommer og vinter.

Mer info finnes på www.stange.no

FirmaMercuri Urval for Stange kommune
FylkeHedmark
StedStange
Søknadsfrist08.08.2014

Åkershagan er et attraktivt område helt nord i Stange kommune. Åkershagan og området mot Vikasenteret har stort utviklingspotensial både som kommunedelssenter og for satsing på bolig- og næringsutvikling tett opp mot Hamar by. Selve utbyggingsområdet er på ca. 150 da, og har et potensiale for en utbygging i størrelsesorden 450 -500 nye boenheter. Målet er å utvikle en Åkershagan med ulike boligtyper som legger til rette for et mangfold i befolkningen.

Vi søker en prosjektleder som kan lede et omfattende kommunalt eiendomsutviklingsprosjekt fra visjon til salg til utbyggere. Du sørger for at vi får fram de aller beste og mest fremtidsrettede løsningene for området gjennom god prosjekt- og prosessledelse. De rette kandidatene har høyere relevant utdannelse, og erfaring fra relevante eiendomsutviklingsprosjekter. Du har god kjennskap til samarbeid med både politisk og administrativt nivå i kommunen, og evner å koordinere aktiviteter opp mot ulike interessentgrupper. Viktigst er det at du gjennom tidligere erfaringer har vist at du har evne til god og helhetlig planlegging av utbyggingsprosjekter i samarbeid mellom offentlige og private aktører.

Vi tilbyr en mulighet til å lede kanskje det mest spennende eiendomsutviklingsprosjektet i Hamarområdet. Stillingen har utfordrende oppgaver av stor betydning for den langsiktige utviklingen av kommunen. Stange kommune tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mercuri Urval ved Bjørn M. Godsveen tlf. 975 59 063. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 08.08.14. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til søknadsfristens utløp.

Søk stilling

Vis flere stillinger: