Salgskonsulent

Lian er en ledende leverandør av vinduer og vindusdører til prosjektmarkedet i Norge. Bedriften har ca. 70 ansatte og i overkant av 100 millioner i omsetning. Lian eies med 70% andel av danske Dovista A/S i VKR-konsernet. VKR-konsernet har 15000 ansatte i mer enn 40 land.

FirmaTennebø & Partners for Lian Trevarefabrikk
FylkeFlere fylker
StedTrøndelag / Hordaland / Rogaland
Søknadsfristsnarest

Vi søker forretningsorientert og aktiv selger til å betjene prosjektmarkedet, nybygg og restaurering. Du blir firmaets representant overfor eksisterende kunder i ditt område, og vil ha ansvaret for oppsøkende virksomhet og salg overfor nye kunder. Bedriften har en klar vekststrategi, og vi forventer at du skal kunne bidra til betydelig vekst innenfor dine områder.

Du er aktiv og er vant til å jobbe selvstendig. Du har erfaring fra forhandlinger og kundepleie, og teknisk forståelse slik at du kan kalkulere prosjekter når det er påkrevd. Som person er du strukturert og ryddig, men samtidig uformell når situasjonen krever det. Vi krever god struktur og orden, at du er god på kommunikasjon og er sosialt sikker. Forretningsforståelse og kremmerånd er gode egenskaper for å lykkes i en slik funksjon.

Teknisk interesse/forståelse er en fordel, og gjerne utdannelse på høyskolenivå, men dette er ikke et absolutt krav. Erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. God fremstillingsevne og flytende norsk muntlig og skriftlig er et krav. Må også beherske og forstå engelsk, og ha god forståelse for systemer og dataverktøy.

Stillingen rapporterer til salgssjef. Bedriften har pensjons- og forsikringsordninger. Lønn og bilordning etter avtale.

Bedriften har sine lokaliteter på Kyrksæterøra, men vi ser for oss muligheter for å jobbe ut fra hjemmekontor. Bosted Trøndelag eller Hordaland-Rogaland.

Søk stillingen her

Kontaktpersoner

Kåre Ovesen

Partner

kaare.ovesen@tennebo.no

90525300