Kontrollørkurs D7

StedGol, Norge
ArrangørKTF og TFSK
Fra06.10.2014
Til10.10.2014
TidspunktMandag kl 8.00 - fredag kl 16.00

Målgruppe:
Personell som ønsker å avlegge teoretisk og praktisk prøve for kontrollgruppe D.7 og vedlikeholdsledere, vedlikeholds personell, innkjøpere og andre i administrative funksjoner som er involvert i denne type operasjoner.

Kursomtale:
Som følge av ønsker fra de største aktørene i bransjen, har Kranteknisk Forening igangsatt arbeider med D.7. Kranteknisk Forening ønsker å formalisere D.7 som en egen undergruppe til R og har startet en prosess for å få til en slik godkjenning. D.7 skal være en gruppe under RX, på lik linje med G11. Redskaper som inngår i D.7 er nærmere definert i Anneks D i NORSOK R-002, tabell D.8.

Kranteknisk Forening har på grunnlag av dette og i samarbeid med bransjen utarbeidet opplæringsplan for kontroll av spesialkonstruert løfteredskap i brønn og boring. Hensikten med dette kurset er å gi teoretisk og praktisk opplæring til personer som ønsker å avlegge teoretisk og praktisk prøve for kontrollgruppe D.7 Spesialkonstruerte løfteredskap i brønn og boring. I tillegg vil den teoretiske delen av dette kurset bli tilbudt vedlikeholdsledere, vedlikeholds personell, innkjøpere og andre i administrative funksjoner som er involvert i denne type operasjoner.

Etter endt kurs med bestått teoretisk og praktisk prøve, og dokumentert tilstrekkelig relevant praksis, kan deltakerne etter søknad til et anerkjent landsdekkende register, få utstedt kontrollørbevis for den kontrollgruppe det er gjennomført og bestått prøve på.

Påmeldingsfrist: 8. september

Program og påmelding