FM-konferansen 2014

StedOslo, Norge
ArrangørNBEF
Fra13.10.2014
Til13.10.2014
Tidspunkt

Målgruppe:
Konferansen retter seg til ledere og ansatte som ønsker å fokusere på kjernevirksomheten så vel som støttefunksjoner. Private og offentlige eiere, forvaltere og driftere er aktuelle målgrupper.

Kursomtale:
Vi som arbeider med FM og eiendomsforvaltning utgjør en stor gruppe. BIprofessor Torger Reve anslår i rapporten «Et kunnskapsbasert Norge» at det finnes ca 40.000 eiendomsselskaper som til sammen omsetter for mer enn 120 mrd NOK. Selv om FM representerer en av Norges største profesjoner, er det først de senere årene denne blitt en flerfaglig lederdisiplin.

Produktive arealer (såkalt hard FM) supplert med menneskelige tjenester (såkalt soft FM) har som formål å støtte kjernevirksomheten hos leietakere og bruker. FM-kompetanse utløser potensiale for mer verdiskaping.

Velkommen til den 11. årlige FM-konferansen!

Årets konferanse følger opp Regjeringens målsetninger om fornying, forenkling og forbedring. Tidligere statsråd Morten A. Meyer har vært tett på statlig eiendomspolitikk, og gir sin vurdering av hva kan vi forvente av endringer frem mot 2017. Økt samspill mellom offentlig og privat sektor, konkurranseutsetting, kommunereform, brukerorientering og likeverdige offentlige tjenester er stikkord. Direktør Dag Ekelberg i NHO Service vil vise til erfaringer og peke på hvordan private aktører kan bidra til økt produktivitet i offentlig tjenesteproduksjon. Viel Sørensen i DIFI vil presentere nye verktøy for økt bestillerkompetanse blant offentlige leietakere og innkjøpere av FMtjenester.

Påmeldingsfrist: 29. september

Program og påmelding