Sertifisert Brannsikringsmontør – del 1 Grunnkurs

StedOslo, Norge
ArrangørBFO Brann
Fra09.09.2014
Til11.10.2014
Tidspunkt

Målgruppe:
Første del av opplæringsplanen retter seg mot personer som nylig har startet, eller som ønsker å jobbe, i bransjen. Opplæringen retter seg også mot personer i andre håndverksyrker som ønsker å begynne som brannsikringsmontør.

Brannsikringsmontører som har jobbet innen fagområdet i 2 år eller mer må besvare innsendingsoppgaver for å kunne avlegge eksamen, og oppfordres derfor til å delta på forelesningene.

Kursomtale:
Innholdet i opplæringen av brannsikringsmontører er todelt med grunnkurs, del 1 – obligatoriske moduler og del 2 – valgfrie moduler.

Grunnkurset inneholder 6 ulike teoretiske moduler på til sammen 40 timer som alle må gå gjennom i starten av opplæringsløpet. Hver av disse avsluttes med en hjemmeoppgave som rettes av studieveileder på grunnlag av innsendt Questback eller lignende.

Undervisningen og innsendingene i disse modulene danner grunnlaget for en avsluttende elektronisk eksamen på inntil 4 timer, basert på spørsmålene i hjemmeoppgavene.

Bestått prøve i del 1 gir grunnlag for oppstart av opplæring i valgfrie moduler i del 2.

Del 2 vil etter planen komme i gang høsten 2015, og omfanget av disse modulene blir naturligvis større enn de obligatoriske i del 1. Det legges opp til en sertifisering innen hver enkelt modul i del 2.

Les mer om ordningen, gjennomføring og innhold på www.bfobrann.no (se høyre side om sertifisering).

Påmeldingsfrist: 19. august

Program og påmelding