Vi søker engasjerte akustikere

Norconsult AS er med sine 2750 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 80 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist15.08.2014

Både bygg og eiendom og plan og samferdsel er sterkt voksende markedsområder for Norconsult i Tønsberg. Akustikk er et viktig fagområde innen disse markedsområdene. Vi har den siste tiden fått en rekke interessante og utfordrende oppdrag og legger opp til sterk vekst i løpet av de kommende årene.

I den forbindelse søker vi etter deg som ønsker å være med på å bygge ut akustikkmiljøet i Tønsberg som del av en slagkraftig organisasjon. Du vil være en del av Norconsult akustikkmiljø som er en betydelig aktør innen akustikkrådgivning. Fagmiljøet består nå av cirka 30 rådgivere, fordelt på kontorene i Sandvika, Tønsberg, Göteborg og Stockholm.

Stillingen vil kunne by på variert arbeid. Du vil være medarbeider i små og store oppdrag i forbindelse med prosjektering, lydtekniske beregninger / teoretiske analyser, samt lydmålinger i felt. Du vil også delta i tverrfaglige team som må løse de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss.

Norconsult i Tønsberg teller ca. 8 medarbeidere, med et solid tverrfag miljø. Vi samarbeider tett innen de ulike fag- og markedsområdene ved kontoret i Tønsberg og med fagmiljøer ved hovedkontoret i Sandvika og andre kontorer i Norge og Sverige.

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdannelse på universitets- eller høgskolenivå
  • Relevant arbeidserfaring er ikke påkrevd, interesse og engasjement for akustikk er derimot en forutsetning. I tillegg ser vi for oss at du er:

- Engasjert, kreativ, fleksibel og ansvarsbevisst

- Selvstendig, men fungerer også i team

- Målrettet og resultatorientert

- Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Har du allerede jobbet noen år, men ønsker deg nye utfordringer, er du selvfølgelig velkommen til å søke!

Vi tilbyr

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige kolleger
  • Deltakelse i tverrfaglige prosjekter
  • Fokusering på kompetanse- og personalutvikling
  • Yngres råd og fadderordning for nyutdannede
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

Innsendelse av søknad

Ta gjerne uforpliktende kontakt med kontorleder Trygg Konradsen tlf. 454 04 847 eller Elin Rasten tlf. 950 80 157. Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider.

Vis flere stillinger: