Gruppeleder for plan i Fredrikstad

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, arkitektur og teknikk. I Norge er vi cirka 1300 medarbeidere fordelt på 26 kontorer. Virksomheten har totalt nærmere 10 000 medarbeidere lokalisert i 19 land. Vår avdeling for Plan og arkitektur i Fredrikstad består av 10 rådgivere innen arealplanlegging og landskapsarkitektur. I Fredrikstad er vi et tverrfaglig rådgivermiljø med til sammen mer enn 50 medarbeidere som flytter inn i nytt bygg på Værste i 2014 og blir en del av et stort byutviklingsområde med styrking av utdanning, kultur, helse og teknologi/forskning som hovedstrategi. Vi jobber alle som samfunnsutviklere og skaper morgendagens bærekraftige løsninger med energi og entusiasme. For mer informasjon om selskapet se www.ramboll.no

FirmaPersonalhuset for Rambøll Norge
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist11.08.2014

I Fredrikstad er vi et tverrfaglig rådgivermiljø med til sammen mer enn 50 medarbeidere som flytter inn i nytt bygg på Værste i 2014.Her blir vi en del av et stort byutviklingsområde med styrking av utdanning, kultur, helse og teknologi/forskning som hovedstrategi. Vi jobber alle som samfunnsutviklere og skaper morgendagens bærekraftige løsninger med energi og entusiasme. Som gruppeleder for plan vil du få anledning til å jobbe med alle typer planprosjekter og utredninger. Typiske oppdrag vil være alt fra mindre reguleringsplaner i byer og tettsteder til større reguleringsplaner for infrastrukturprosjekter og områdeplaner/kommunedelplaner. Vi arbeider i alle faser av prosjektene fra analyse, idé, planlegging og gjennomføring.

Rambøll jobber på tvers av landegrenser og fag og henter riktig kompetanse i hele konsernet. Den siste tiden har selskapet vunnet store oppdrag i vår region og ønsker å styrke staben.

Arbeidsoppgaver

Som gruppeleder vil dine viktigste oppgaver være:

  • Oppdragsleder for varierte oppdrag innen utredning/arealplan
  • Aktiv deltakelse og utredning av ulike prosjekter
  • Kunde-/markedskontakt
  • Bidra i fagnettverkene og utvikle kompetanseområdene innenfor faget
  • Kvalitetssikre og utvikle faggruppen
  • Myndighetskontroll og fokus på gjeldende rammeverk

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har arealplanlegging og utredning som spesialfelt. Du har erfaring, kunnskap og stor interesse for fagfeltet og vil bidra sterkt i rollen som gruppeleder for plan. Du har erfaring som arealplanlegger og har avsluttet 5 års høyere utdanning innen relevant fagfelt. Konkretisering av ønskede kvalifikasjoner slik:

  • Høyere relevant utdanning
  • Erfaring med ledelse av planprosesser
  • Interesse for og erfaring innen urbaniseringsprosjekter og byutvikling
  • Erfaring fra konsulentbransjen eller fra offenlig arealplanlegging
  • kommuniserer godt muntlig og skriftlig norsk

Personlige egenskaper

  • Du er beslutningsdyktig, initiativrik og selvstendig
  • Du har et stort engasjement og bidrar til faglig nygjerrighet og utvikling
  • Du er resultatorientert og kvalitetsbevisst

Vi tilbyr

Ledelse og deltagelse i betydningsfulle prosjekter for vår region. Vi ttilbyr konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser, helseforsikring og utvidet ferieordning. Rambøll tilbyr ulike kurs- og utdanning gjennom Rambøll Academy i tillegg til studieturer, varierte sosiale arrangement, treningstilbud, bedriftshytter med mer.

Rambøll erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar. For eventuelle spørsmål rundt stillingen eller selskapet ber vi deg kontakte Rambøll ved avdelingsleder Einar Ballestad-Mender mob.92055252 eller seniorrådgiver Annette Thorsø Mohr i Personalhuset tlf 98295132.

Søk stilling

Vis flere stillinger: