Kjøpesummen for aksjene er basert på en eiendomsverdi på 287,7 millioner kroner.

Entra kjøper Lilletorget

Entra har nå signert kjøpsavtale for Lilletorget 1. Det er samtidig klart at Fellesforbundet som største leietaker i bygget forlenger leiekontrakten.

Entra har inngått avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i AS Lilletorget 1 med AS Eiendommer, som eier eiendommen Lilletorget 1 i Oslo. AS Eiendommer er eid av Fellesforbundet. Det er samtidig inngått ny, langsiktig leieavtale med Fellesforbundet som også er største leietaker.

Entras strategi er å utvikle fleksible og miljøriktige kontoreiendommer nært tilknyttet kollektivknutepunkter.

- Lilletorget 1, med den sentrale beliggenheten rett ved Oslo S, er en eiendom med stort utviklingspotensial, og passer godt inn i Entras portefølje, sier Sonja Horn, regiondirektør Oslo Sentrum i Entra.

Lilletorget 1 er på cirka 14 000 kvadratmeter og har 9 etasjer over bakkenivå. Bygget ble opprinnelig oppført i 1934 som et industribygg/fabrikk, men er senere konvertert til kontorbygg.

Entra eier fra før en rekke eiendommer i området omkring Oslo S, Bjørvika, Schweigaardsgate og Tøyen. Entras strategi er å videreutvikle sin ledende posisjon i kontormarkedet i de fire største byene i Norge; Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Oppgjør og overtakelse for Lilletorget vil skje 1. juli 2014. Entra skal drifte og forvalte eiendommen.

Kjøpesummen for aksjene er basert på en eiendomsverdi på 287,7 millioner kroner.