Multiconsult søker ingeniørgeologer - Chile

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom et 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1550 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

FirmaMulticonsult
FylkeUtlandet
StedOslo / Santiago, Chile
Søknadsfristsnarest
Om prosjektet

Vannkraftprosjektet Alto Maipo består av to kraftstasjoner med en samlet kapasitet på 531 MW. Det øvre anlegget inkluderer en kraftstasjon med et fall på 1160 m og et nedre anlegg med et fall på 483m. Arbeidet omfatter byggingen av to underjordiske krafstasjoner og 67 km med tunneler drevet delvis konvensjonelt og delvis med fullprofil boremaskiner (TBM). Grunnforholdene er komplekse og i deler av tunneltraseen er fjelloverdekningen på over 2000 m, noe som gjør forholdene for undergrunnsarbeidene til dels svært utfordrende.

Multiconsult har i samarbeid med Skava (Chile) og Amberg (Sveits), inngått kontrakt med AES-eide Alto Maipo SpA. Kontrakten omfatter ingeniørtjenester for oppfølging av tunnelarbeidene og installasjon av elektrisk og mekanisk utstyr i kraftstasjonene.

Entreprenørene er mobilisert og undergrunnsarbeidene starter nå. Arbeidet forventes å stå ferdig i slutten av 2017. I oppstarten vil Multiconsult ha fire tunelleksperter på fulltid på anlegget i Chile, med en solid støtte fra hovedkontoret i Oslo. Prosjektets ekspertgruppe ledes av Multiconsults Oddbjørn Aasen som har lang erfaring fra tilsvarende prosjekter i området.

Ingeniørgeologer søkes

I forbindelse med opptrapping av konstruksjonsarbeid søker Multiconsult nye medarbeidere med ingeniørgeologisk bakgrunn for utestasjonering på anlegget like utenfor hovedstaden Santiago. Søkere ønskes både i senior kategori (>15 års erfaring) og interim kategori (5 – 10 års erfaring) for tiltredelse fra høsten 2014 og utover. Arbeidene forventes å stå ferdig i 2018.

Et spennende prosjekt og gode arbeidsvilkår tilbys til de rette kandidatene.

For mer informasjon

Kontakt leder for Dam og Undergrunn; Richard Duncumb på e-post: rd@multiconsult.no eller mobil +47 464 23 386.

Søknadsfrist: Snarest

Søk her

Vis flere stillinger: