Nett-teamet, f.v. Nina Pay, Trine Gaarder Stenberg, Tove Borchgrevink, Mari Wæraas og Tor Heimdahl.

NCC lanserer nye hjemmesider

Tirsdag lanserte NCC sine nye hjemmesider.

De nye sidene er bygget på responsive design og har forskjellig utforming hvis du surfer med en smarttelefon, iPad eller fra en stasjonær datamaskin. Nye ncc.no har også en ny grafisk profil.

- Prosjektet har hatt kunden i fokus under hele utviklingen. Det har vært viktig for oss å utforme de nye hjemmesidene slik at de beskriver hvilke produkter og tjenester NCC tilbyr alle våre kunder, selv om noen kundegrupper besøker sidene mer enn andre, sier prosjektleder Nina Pay i en pressemelding.

En av hovedgrunnene til å forbedre hjemmesidene er den betydelige økningen i bruk av smarttelefoner og nettbrett. De nye sidene er bedre tilpasset ulike plattformer, noe som har vært et viktig arbeidsmål.

Rundt 30 prosent av NCCs besøkende søker etter boliger, og boligsidene skal derfor være mer tilgjengelige og oversiktlige. Det er også blitt enklere å søke etter kontakter, søke på ledige stillinger og dele informasjon i sosiale nettverk.

- Vi er stolte over å lansere de nye sidene. Det har vært en lang prosess, og vi er svært fornøyd med resultatet. Vi har vært et lite team som har jobbet iherdig frem mot lansering, avslutter Pay.