Laboratory and Product Manager

HeidelbergCement er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen områdene sement, betong og andre tilhørende aktiviteter, noe som gjør selskapet til en av verdens største produsenter av byggematerialer. Selskapet har ca 52 600 ansatte i 2 500 avdelinger i mer enn 40 land.

FirmaHeidelbergCement
FylkeRogaland
StedTau
Søknadsfristsnarest

HeidelbergCement søker en erfaren og dyktig person til en sentral rolle innen forretningsområdet tilslag. Som Laboratory and Product Manager vil du lede fem personer henholdsvis i Norge og Sverige, og være ansvarlig for produktutvikling, samt være en del av selskapets produktutviklingsråd i Nord-Europa. Du vil være en ekspertressurs for selskapets utviklingsprosjekter og teknisk ansvarlig for alle laboratoriene. Viktige oppgaver vil være å delta og kvalitetssikre utviklingsprosesser, styre produktlanseringer, lede akseptansetester, lede markedsaktiviteter mot interne og kunder, gi teknisk rådgivning og identifisere opplæringsbehov.

Vi ser etter deg som trives i en lederrolle med fokus på utvikling og forbedring. Du er resultatorientert og kvalitetsbevisst i dine leveranser, og ønsker å sikre effektive prosesser. Det er behovene for opplæring, teknisk rådgivning og bistand i kundemøter, så det stilles derfor krav til en fleksibel og serviceinnstilt holdning.

Vi søker kandidater med relevant erfaring med produktutvikling, gjerne fra et laboratorium/forskermiljø. Du har erfaring fra bygg/anlegg, byggemateriale, olje/gass eller lignende bransjer. Høyere utdanning som ingeniør eller geolog er ønskelig.

Som Laboratory and Product Manager i HeidelbergCement vil du få tilbud om opplæring, både i Norge og utlandet og vil ha stor påvirkningsmulighet både på egen arbeidshverdag og selskapets videre utvikling. Du vil rapportere til Product Performance Manager som sitter i Gøteborg. Arbeidssted for denne stillingen vil være på Tau i Strand kommune i Rogaland, som ligger rett utenfor Stavanger.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Petter Haakonsen, tlf. 975 59 019 og Marlene Killingrød Lundquist, tlf. 975 59 061. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: