Structor ekspanderer

Sverre Sundfær, som kommer fra stillingen som divisjonsleder i Rambøll, er ansatt som daglig leder i Structor Oslo AS fra 1. oktober.

Sundfær har mer enn 37 års erfaring fra bygg og anleggsbransjen. 16 år på entreprenørsiden, 12 år i Statens vegvesen Akershus og 11 år som rådgiver i Rambøll. I Statens vegvesen Region øst var han ansatt som prosjektsjef og hadde ansvar for alle faser i utbyggingsprosjekter hvor kontrahering av både konsulenter og entreprenører innenfor alle fagområdene var et av ansvarsområdene. I Rambøll har han vært både rådgiver, avdelingsleder for avdeling Areal & Samferdsel og de to siste to årene som Divisjonsleder i divisjon Prosjektadministrasjon og Ledelse.

Sverre Sundfær har med sin brede erfaring stor kompetanse i alle faser i et prosjekt og på den praktiske gjennomføringen av anleggsprosjekter.

- Jeg ser frem til å starte opp som partner i en ny virksomhet i Oslo i regi av Structor, sier Sundfær. - Dette skal bli et spesialistselskap med en effektiv organisasjon, enkle administrative systemer, enkel rapportering og raske beslutninger. Det skal gi medarbeidere og kunder det lille selskapets fordeler i form av smidighet og korte beslutningsveier og samtidig tilgang til hele Structor-gruppens samlede kompetanse og ressurser, legger han til.

- Jeg er veldig fornøyd med å få Sverre inn som leder og partner i det Structor Oslo AS, sier Jan Ove Holmen, som er i ferd med å bygge opp Structor i Norge.

- Han besitter akkurat den spisskompetansen og de holdninger vi er ute etter i Structor. Jeg tror kundene vil merke at Structor representerer noe nytt, fortsetter han.

Fem ansatte er allerede godt i gang i det nystartede firmaet Structor Lillehammer AS, i nyoppussede lokaler i Fåberggata 116. Sjettemann kommer 1. september.