Yngre og erfarne konstruktører

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist31.08.2014

Yngre og erfarne konstruktører med interesse i å planlegge/prosjektere konstruksjoner innen bygg, infrastruktur, anlegg og energi.

Litt om oss: Kontoret i Trondheim, lokalisert på Øya i Professor Brocks gt. 2 (miljøbygget), er vi til sammen ca.115 ansatte. I avdeling Bygg og anlegg er vi ca. 30 ansatte fordelt på gruppene bygg/PA, geo, VA og Akustikk. Våre kunder er i hovedsak totalentreprenører, offentlige etater, industri osv. Vi har en god tilgang på mange spennende prosjekter, og har en sterk markedsposisjon.

Arbeidsoppgaver:

Vi søker konstruktører med interesse innen alle konstruksjonsfag. I et flerfaglig team vi dine arbeidsoppgaver bestå av dimensjonering, prosjektering og utarbeidelse av tegninger i alle prosjektenes faser. For seniorer vil du også kunne ta oppgaver innen prosjekteringsledesele, kvalitetssikring og opplæring av yngre medarbeidere. Arbeidsoppgavene vil være varierte.

Din bakgrunn:

Dine kvalifikasjoner:

  • Min. ingeniørutdannelse fra høgskole.
  • Har gode fagkunnskaper.
  • Erfaring fra byggevirksomhet.
  • Håndverksbrev innen et byggfag er en fordel.

I tillegg er det ønskelig at:

  • Du er en lagspiller.
  • Du viser engasjement, har godt humør, og tar i et tak når det trengs.
  • Du kjenner til DAK og 3D-modellering, og ønsker å ta disse verktøy i bruk.
  • Du er utadvendt, og tar selv initiativ for å komme videre.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Bjørn Endre Dyrseth

Avdelingsleder

909 22 615

Klas Storler

Gruppeleder

950 38 686

Søk her

Vis flere stillinger: