Bygg Grossisten blir Mira Byggeprodukter Norge

Bygg Grossisten AS nå skifter navn til Mira Byggeprodukter Norge AS.

Med nytt hovedkontor og lager på Lillestrøm og en ny fremtidsrettet strategi for det norske markedet, er Mira Byggeprodukter klar for å ekspandere i Norge.

Sterkere satsing

Siden 2001 har Bygg Grossisten representert Mira i det norske markedet. Nå skifter de navn som et ledd i en større satsning. Salgssjef for Mira Byggeprodukter i Danmark, Paw J. Olsen, er klar på hvorfor de ønsker å satse sterkere i Norge. - Norge er et interessant marked – et marked i fortsatt vekst. Nordmenn og dansker går som kjent meget godt sammen, og vi har derfor store forventninger til våre aktiviteter i Norge de kommende årene, sier han.

Sterkt fokus

Mira er godt kjent og har et godt rykte i det norske markedet allerede, men har havnet litt i skyggen av datterselskapet Bygg Grossisten som har representert merkevaren Mira på det norske markedet. Dette endres nå. Som et ledd i den nye strategien skifter man nå navn til Mira Byggeprodukter Norge AS. De skal utelukkende fokusere på salg og markedsføring av Mira sitt brede produktsortiment bestående av våtromssystemer, gulvsparkelmasser, flislim, fugemasser og pleieprodukter til flis- og mørtelprodukter.

Styrket organisasjon

Organisasjonen skal styrkes, og i den forbindelse har selskapet ansatt Ulf Stubberud som ny salgssjef i Norge. Han har mangeårig erfaring fra byggebransjen både som murmester og salgsansvarlig og kjenner markedet godt.

- Det var en veldig spennende utfordring jeg ikke kunne si nei til” , forteller Stubberud. “Både fordi Mira er en så sterk og god merkevare, og fordi den nye strategien gir økt trykk og mange spennende muligheter fremover. Gjennom å etablere Mira Byggeprodukter Norge AS ønsker vi å få et enda sterkere fokus på Mira sitt spennende sortiment og de løsninger vi kan tilby, sier han.

Sterke produkter

At Mira har noen spennende produkter kan det ikke være noen tvil om, ifølge Stubberud. - Blant annet benytter Mira i all hovedsak hvit sement I sine produkter. Hvit sement har noen veldig interessante tekniske egenskaper utover den vanlige grå sementtypen. Noen fordeler er at den opptrer smidigere samtidig som kalk- og fargegjennomslag er totalt fraværende. Det åpner for mange intressante muligheter, sier han.

Sterk start

Nye Mira Byggeprodukter Norge AS har fått en god start. - Vi har allerede inngått en rekke spennende kundeavtaler, og er i samtaler med mange flere. En veldig spennende mulighet vi har er produksjon av private labels. Dette er ett av segmentene vi skal videreutvikle i Norge i tiden fremover i tett samarbeid med eksisterende og nye kunder. Vi er med andre ord godt i gang og lover at bra skal bli enda bedre, avslutter en Stubberud.