Bjørn R. Grepperud (til venstre) i Insenti og Egil Svoren i Schage Eiendom har inngått kontrakt om bygging av Skøyen Atrium III. Foto: Tove Lauluten

Storkontrakt til Insenti

Insenti er blitt tildelt kontrakten med prosjektledelse og bygging av Skøyen Atrium III for Schage Eiendom.

Det nye kontorbygget i Drammensveien 145/147 utgjør totalt 26.000 m 2 inkludert kjeller og innvending parkering og blir på inntil 12 etasjer. Nybygget blir et moderne signalbygg med fremtidsrettede kontorlokaler. Arkitektur, fasade, materialvalg og layout velges ut med tanke på at bygget skal være et funksjonelt og varig bygg for leietakerne.

Samlet prosjektkostnad er nær 600 millioner kr.

Eksisterende bygg på eiendommen skal rives i 2. kvartal 2015 og byggingen av Skøyen Atrium III starter i august 2015. Bygget skal ferdigstilles i løpet av 2. kvartal 2017.

Byggingen organiseres som byggherrestyrte delentrepriser ledet av Insenti.

– Dette er det største byggeprosjektet vi har tatt på oss, og vi er glade for den tilliten som Schage Eiendom har vist oss ved å tildele dette oppdraget til Insenti, sier daglig leder Bjørn R. Grepperud i Insenti.

- Vi ser frem til et godt samarbeid med Insenti. Insenti har lang erfaring med byggherrestyrte delentrepriser, noe som var avgjørende for vårt valg av entrepriseform og leverandør, sier adm. dir. Egil Svoren i Schage Eiendom.