Prosjektsjefer

Ø.M. Fjeld er en ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsaktør på indre Østlandet med hovedkontor på Kongsvinger og regionskontorer på Romerike og Hamar. Ø.M. Fjeld er en familieeid virksomhet med lokal forankring og historie tilbake til 1948. Ø.M. Fjeld har nærmere 350 ansatte, inkl. våre datterselskap. Ø.M. Fjeld Utvikling AS er byggherren i Ø.M.Fjeld konsernet og er et eiendoms- og prosjektutviklingsselskap innen utvikling av boliger og næringsbygg i egenregi. Selskapet har aksen Romerike – Hedmark – Oppland som sitt primære markedsområde. ØMFU har som målsetting å levere 200-250 boliger og 5.000 – 10.000 m2 næringsbygg i året. Produksjonskompetanse og -kapasitet henter vi fra entreprenørselskapet Ø.M. Fjeld AS.

FirmaØ. M. Fjeld Utvikling
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfristsnarest

Meget utfordrende prosjekter – Bunnsolid selskap. Den mest spennende stillingen på Romerike?

Vi søker 2 prosjektsjefer som skal lede store og utfordrende prosjekter fra visjon til ferdigstillelse. Du skal utvikle prosjekter i tett samarbeid med kollegaer, entreprenører, arkitekter og rådgivere. Sentrale oppgaver er inngåelse av kjøps- og opsjonsavtaler med grunneiere og samarbeidspartnere, gjennomføre reguleringsprosesser og inngå utbyggingsavtaler med kommuner. Du får ansvaret for å inngå samspills- og totalentreprisekontrakter med entreprenører og evner å ha et løpende prosjektansvar på 400-500 mnok.

Du får byggherreansvaret i gjennomføringsfasen og du eier prosjektet fra start til mål. Du evner å bidra til at kommunene realiserer sine planer (byplaner, kommuneplaner mm) og forstår hva prosjektene tilfører- og betyr for lokalmiljøene.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har solid erfaring fra bygge bransjen og som kjenner verdikjeden meget godt. Du må kunne dokumentere at du har gjennomført prosjekter med gode resultater. Det forventes at du har erfaring fra entreprenørvirksomhet og har du i tillegg jobbet på byggherresiden (eiendomsutvikling) eller i et konsulentselskapet

er det et pluss. Det er viktig med tung forhandlerkompetanse og at du skjønner din rolle i totalbildet. Vi ønsker at du har høyere utdanning; sivilingeniør/ingeniør med økonomisk tilleggsutdannelse og at du behersker norsk og engelsk.

Vi vil vektlegge spesielle egenskaper i.f.t. mål-, prosess- og resultatorientering og at du er tydelig og samlende. Du har stor gjennomføringskraft og evner å bygge langsiktige relasjoner med kunder, samarbeidspartnere, leverandører og internt i Ø.M.Fjeld konsernet.

Ø.M.Fjeld Utvikling AS tilbyr den mest spennende jobben på Romerike hvor du får ansvaret for prosjekter fra visjon til ferdigstillelse. Du får ansvaret for utfordrende og meget spennende prosjekter som gir store faglige og personlige utviklingsmuligheter i et ryddig og seriøst selskap med meget god økonomi og likviditet. Selskapet har en meget god ordrereserve og en stor tomtebank. Du vil få en bred rolle i et selskap med fokus på vekst og utvikling og inngår i et kompetent team. Selskapet tilbyr konkurransedyktige betingelser inkl. bonus og gode sosiale ytelser.

Kontorplass vil være Jessheim og har du bosted lokalt vil det være en fordel.

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval, Glenn G. Hovde, tlf. +47 975 59 031 eller Ida Beiness Hoff tlf. +47 975 59 032 om spørsmål som kan danne grunnlag for en uforpliktende samtale om stillingen. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: