Ny leder for Technopolis IT Fornebu

Alf Astrup (36) er ansatt som administrerende direktør i Technopolis IT Fornebu fra 1. juli 2014.

Alf Astrup

Astrup kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef i samme firma. Han overtar stillingen etter Kjell Kalland.

Kalland går tilbake til stillingen som administrerende direktør i Koksa Eiendom. Koksa eier 30 prosent av Technopolis IT Fornebu, og Kalland vil fremover jobbe med videreutviklingen av Fornebu-området.

Fremover vil arbeidet med å utvikle bistand til forretningsutvikling kombinert med å bygge moderne og fleksible bedriftsmiljøer for leietakerne vil stå sentralt for Technopolis IT Fornebu.

Astrup har faglig bakgrunn i økonomi og salg, samt inngående erfaring fra løsningssalg og servicebransjen. Han har tidligere hatt stillingen som Country manager i Regus Norge.

- Jeg ser frem til å utvikle Technopolis IT Fornebu videre, og bygge på den strålende jobben som er gjort av tidligere ledelse. Vi skal nå implementere et unikt servicekonsept i kontorutleiebransjen, og vi gleder oss til å gi våre leietagere en mer effektiv hverdag, sier Alf Astrup

- Technopolis har meget gode erfaringer med å kombinere utleie av kontorer med en bred tjenesteportefølje til leietagere i flere andre nordiske og baltiske land, og dette skal vi nå innføre på Fornebu, legger han til.

Alf Astrup er bosatt på Høvik i Bærum.