Styreleder i H.C.Thaugland Christian Holtedahl Bakke (til venstre) og administrerende direktør Thomas Berger tar opp konkurransen mot Maxbo Vækerø.

Thaugland åpner ny Vækerø-avdeling

I slutten av 2014 tar H.C.Thauglands Trælastforretning opp konkurransen med Maxbo Vækerø.

- Vår nye avdeling på Vækerø vil være en avdeling som absolutt vil gjøre det best mulig for kundene, sier administrerende direktør Thomas Berger.

- Dette på grunn av at vi ser på konkurransen som en drivkraft og plasseringen som en styrke. Konkurrenten Maxbo Vækerø i Drammensveien blir både nabo og konkurrent, noe som gjør at vi står klare for å yte den beste servicen, forteller styreleder Christian H. Bakke.

I mange år har det vært en sterk etterspørsel fra Oslo Vest for H.C.Thauglands Trælastforretnings byggevarer. Det har ikke vært lett å finne en egnet eiendom for en slik etablering i Oslo Vest, da det ikke er flust av velegnede eiendommer igjen på Oslos vestkant for tradisjonell byggevarehandel. Spesielt ikke med nærhet til E18.

Med nye og mer effektive lokaler mener H.C. Thauglands Trælastforretning at de vil kunne betjene kundene enda bedre.

- Vi har en policy om at riktig lokasjon med enkel adkomst er viktig for en vellykket etablering, forteller Berger.

Avdelingen vil bygge på det tradisjonelle Thaugland konseptet med et bredt vareutvalg for byggevarekunden. Hovedfokuset blir som tidligere rettet mot proffkunder.