"Rå" prosjektleder/anleggsleder

Betonmast Bergen utvikler og gjennomfører total- og generalentrepriser i tett samarbeid med kunder og leverandører. 16 kompetente medarbeidere utgjør et svært godt arbeidsmiljø. Ordrereserven er meget god, og medfører en sterkt økende omsetning de nærmeste årene.

Betonmast AS er et solid entreprenørselskap i sterk vekst. Forventet omsetning for 2014 er 3 MRD NOK. Konsernet har rundt 800 medarbeidere i 13 selskaper lokalisert i store deler av Sør-Norge samt i Sverige.

FirmaToptemp for Betonmast Bergen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Betonmast Bergen er i sterk vekst med flere store og nye prosjekter. Betonmast Bergen inngikk nylig en avtale med BGO Bygg AS om bygging av nytt konferansehotell på Flesland.

Hotellet vil ligge like ved den nye hovedterminalen til Bergen Lufthavn Flesland. Hotellet skal bygges med spennende designløsninger, og være et miljøriktig bygg med blant annet geo-energi og solfangere til oppvarming og avkjøling. Kontrakten er på ca. 600 MNOK ekskl. mva

Betonmast Bergen ønsker å styrke vinnerlaget med dyktige prosjektledere og anleggsledere - du må være rå innenfor ditt fagfelt. Du vil få mulighet til både personlig, faglig utvikling og påvirkning. Du vil bli en del av et sterkt konsern med lokal fokus. Konsernet har en meget sterk vinnerkultur og består av kompetente og faglig dyktige kollegaer som alle brenner for å lykkes. Ønsker DU å bli med på denne spennende reisen med Betonmast Bergen inn i fremtiden, hører vi gjerne fra deg.

Vi tilbyr medeierskap og konkurransedyktige betingelser.

Søk stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Lise M. Bekken

Rekrutteringsansvarlig

Telefon

982 65 507

Siri Skeie Eidsaa

Senior rekrutteringsrådgiver

Telefon

414 34 864

Vis flere stillinger: