Vi søker VVS-ingeniør, Porsgrunn

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist15.08.2014

Litt om oss

Regionkontoret i Porsgrunn har ca 50 medarbeidere, hvorav 6 stk er VVS-ingeniører. Vi har flotte lokaler midt i Porsgrunn sentrum. Våre kunder er både private og offentlige aktører. De fleste av våre oppdrag favner de fleste VVS-fagene. Typiske oppdrag er industri, forretning, skoler, helseinstitusjoner og boliger. Både nybygg og rehab prosjekter. Vi foretar også energiberegninger og merking.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en VVS-ingeniør (ingeniør eller siv.ing) med erfaring fra rådgiverbransjen, gjerne også erfaring fra entreprenør/leverandør bransjen. Som VVS-ingeniør hos Sweco i Porsgrunn får du som oftest ansvar for prosjektet fra start til slutt, både teknisk og økonomisk. Oppgavene består i oppdragsledelse, beregninger, prosjektering, oppfølging på byggeplass, kontroll av installasjon.

Muligheter

Stillingen gir muligheter for oppdragsledelse/prosjektledelse innenfor VVS-oppdrag. Som oppdragsleder i Sweco har du teknisk og økonomisk ansvar for dine prosjekter. Avhengig av størrelse på oppdrag så får du ansvaret for å delegere arbeidsoppgaver på oppdraget til oppdragsmedarbeidere.

Din bakgrunn

  • Ingeniør/B.sc eller Siv.ing/M.Sc innenfor VVS fag/energi og miljø fag
  • Erfaring fra rådgiver eller entreprenør
  • Erfaring som prosjektleder/oppdragsleder

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Søk her

Kontaktpersoner:

Per Magne Granly

Gruppeleder

957 66 925

Vis flere stillinger: