Operativ salgssjef – trafikk

SWARCO er en markedsledende leverandør av smarte og innovative løsninger innenfor Intelligente Transportsystemer (ITS). Vi er et av de raskest voksende selskapene i vårt segment i Europa. Vi er et globalt selskap med 2500 ansatte. Den Norske bedriften består av 50 høyt kvalifiserte medarbeidere som sammen med sine 200 Nordiske kolleger utgjør en sterk organisasjon.

FirmaMercuri Urval for Swarco
FylkeOslo
Søknadsfrist30.06.2014

Teknisk løsningssalg – personalansvar – kommersiell legning

Swarco har mange nye og spennende konsepter vi ønsker å introdusere i markedet og i den forbindelse søker vi etter en operativ og kommersiell salgssjef for Trafikk til vårt hovedkontor i Oslo. Du vil få overordnet ansvar for salg av intelligente trafikk systemer (ITS), og ha personalansvar for to dyktige selgere. Du vil jobbe både strategisk og operativt, og være en sentral del av ledergruppen.

Vi søker deg med erfaring innen teknisk løsningssalg. Du er en ambisiøs leder som kan vise til gode salgsresultater. Som person er du proaktiv, resultatorientert, og du motiveres av å tenke nytt og kreativt. Du er en kundeorientert selger, som trives med å være ute hos kundene. Relasjonsbygging er en av dine sterkeste egenskaper, og du evner å bygge strategiske allianser. Kommersiell legning blandet med teknisk innsikt må til for å lykkes i rollen. Som leder er du en motivator for dine medarbeidere, og evner å være tydelig og beslutningsdyktig. Kjennskap til markedet for ITS/samferdsel er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyr en sentral og selvstendig rolle i et raskt voksende internasjonalt selskap. Hos oss vil du sette preg på egen arbeidshverdag, og samarbeide tett med engasjerte og dyktige kolleger. Du blir en del av et ungt, dynamisk miljø, hvor beslutningsveiene er korte. Du vil også jobbe tett med dine Nordiske kolleger, og være en viktig premissgiver for vår videre utvikling.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Ida Beinnes Hoff, tlf. 975 59 032 eller Kåre Anda Aronsen, tlf. 975 59 014. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 30. juni 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: