Prosjektdirektør Samferdsel

Norconsult AS er med sine 2750 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 80 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist30.06.2014
  • Norges største Samferdselsrådgiver
  • De spennende prosjektene
  • Stort og komplett rådgivermiljø

Norconsult er den største rådgiveren i Norge innenfor Samferdsel, og dekker alle fagområdene som er nødvendig for utredning, planlegging og prosjektering av komplette samferdselsanlegg.

Som prosjektdirektør i Norconsult får du arbeide med noen av de viktigste og mest komplekse, tverrfaglige prosjekteringsoppdragene i Norge. Norconsult har Norges største flerfaglige rådgivermiljø som har mange prestisjefylte og utfordrende oppdrag i sin portefølje. Norconsult er i sterk vekst og søker flere erfarne oppdragsledere til å lede team for plan- og prosjekteringsoppgaver av vei, jernbane og flyplass.

Norconsult jobber i dag med svært spennende oppgaver som blant annet verdens lengste undersjøiske vegtunnel - Ryfast, Fellesprosjektet langs Mjøsa, Utbyggingen av hovedflyplass Gardermoen, Ringeriksbanen, Rv 7 Sokna - Ørgenvika og KVU for Oslo Navet.

Rollen som prosjektdirektør stiller store krav til faglig og ledelsesmessig kompetanse. Du bør trives med kompleksitet og kommunisere godt både internt i prosjektteamet og overfor kunden. Du må være en inspirerende og gjennomføringssterk leder med overblikk og god forretningsforståelse.

Vi forventer at du har høyere teknisk utdanning og relevant erfaring fra prosjektledelse. Vi ønsker også kontakt med deg som har potensiale til å vokse inn i rollen.

Stillingen vil by på store muligheter for faglig og personlig utvikling i et sterkt kompetansemiljø. Norconsult kan tilby gode og konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte.

Stillingen vil tilknyttes et av selskapets kontorer avhengig av din geografisk tilhørighet.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med Norconsult ved Direktør Sigurd Rugsland tlf. 454 01 265 eller Direktør Stein Tidemann tlf. 454 01 210.

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som vil bli behandlet.

Vis flere stillinger: