Strand ny HR-direktør i Implenia Norge

Implenia Norge har ansatt Hege Strand (45) som ny HR-direktør

Med hennes lange og varierte erfaring fra HR-arbeid vil Hege Strand være med på å styrke Implenias organisasjon.

Hunvil ha det overordnete ansvaret for drift og videreutvikling av HR-funksjonen i Implenia og overtar stafettpinnen etter Bjarne Brendstuen som blir ny HMS-sjef i selskapet. Strand tiltrer stillingen 18. august og vil inngå i selskapets ledergruppe.

Hun har bakgrunn som jurist og kommer fra tilsvarende HR-lederrolle i Synsam Norge og har tidligere hatt ansvar for HR i FPSOcean, Studentsamskipnaden i Oslo og Halden kommune. I tillegg har hun erfaring som rådgiver i Sjøfartsdirektoratet og som seksjonsleder i Statens Vegvesen.

Strand har lang erfaring med HR-arbeid, og har i den sammenhengen bl.a. jobbet med organisasjon- og kulturutvikling, omstillingsprosesser, kompetanse- og lederutvikling, og tariff- og lønnsforhandlinger.

– Jeg er særdeles fornøyd med at Hege har takket ja til utfordringen med å lede HR-funksjonen hos oss. Hun vil bli en viktig bidragsyter og støttespiller når vi skal videreutvikle oss. Våre medarbeidere er vår absolutt viktigste ressurs. I tillegg til rekruttering, skal Hege bistå oss i å motivere, utvikle og beholde de rette personene. Heges innstilling, kompetanse og erfaring passer veldig bra til de behovene vi har fremover, sier administrerende direktør Petter Vistnes.