Administrerende direktør Oxer Eiendom Erlend Langeland under åpningen av Asker Panorama sammen med toastmaster Haddy N'ije.

Asker Panorama åpnet dørene

Signalbygget Asker Panorama åpnet torsdag.

I løpet av to år har bygget reist seg og ved åpningen er nesten alle de 32 000 kvadratmeterne utleid. Kongsberg Gruppen, Telecomputing, Avis/Budget og utbygger Oxer Eiendom er allerede på plass.

Fra starten av har Oxer hatt energieffektivitet og miljø i fokus, og Asker Panorama er bygget etter kriteriene i Breeam-NOR. Asker Panorama har mål av seg til å klassifiseres som ”Excellent”.

Ventilasjon og lys blir automatisk tilpasset det antallet mennesker som befinner seg i rommet, det er shuttle-buss mellom Asker sentrum og Asker Panorama og det er el-biler til utleie.

- Det er utrolig gøy å se hvor flott bygget er blitt, at leietakerne er så fornøyde og at til og med nabolaget synes det er et spennende kontorbygg. Asker Panorama er et bygg som inspirerer. Det har vært flere kunstnere her, vi har konkurrenter og samarbeidspartnere på besøk, og vi har nesten daglig omvisninger. Vi viser med stolthet frem det vi har fått til, sier dministrerende direktør i Oxer Eiendom, Erling Langeland i en pressemelding.

Nærmere 200 gjester var tilstede på åpningen torsdag kveld, og fikk gleden av en gallamiddag hvor Truls Svendsen og Haddy N’ije var toastmastere.