Prosjektleder for ventilasjonsprosjekter

CBA Fagformidling en landsdekkende bemanningsselskap med mer enn 300 ansatte. Vi har fagspesialist innen Bilfag, Bygg & Anlegg og Landbasert/Offshore relatert Industri til det norske markedet. Vi formidler dyktige ingeniører innen multidisipline fag. IKT personell. Teknikere. Håndverkere og mekanikere, personell til lager / logistikk, produksjon og administrasjon til faste og vikarierende stillinger. Våre kontorer finner du i Oslo, Drammen, Stokke, Skien, Bergen, Trondheim og Stavanger.

For deg som fagperson kan CBA Fagformidling være en viktig aktør mot oppnåelse av egne mål og en spennende og fremtidsrettet karriere.

FirmaCBA Fagformidling
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

For en av våre kunder søker vi nå en erfaren prosjektleder innen ventilasjon/VVS. Vår kunde er en etablert aktør som ønsker å utvide sitt team med flere dyktige medarbeidere. Vi er på jakt etter deg med erfaring fra ledelse av lignende prosjekt og gode referanser fra tidligere arbeidsgiver.

Ønskede kvalifikasjoner

Erfaring som prosjektleder innen ventilasjon/rør

VVS-ingeniør

Etablert nettverk i Oslo/Akershus

Gode referanser fra lignende arbeid

Dyktig på kalkulering, kontraktsforhandling og prosjektledelse

Erfaring fra innkjøp, bemanning og gjennomføring

Prosjektøkonomi og rapportering

Personlige egenskaper

Løsningsorientert og kvalitetsbevisst

Kundeorientert og pålitelig

Ansvarsbevisst

Vi tilbyr

Vi tilbyr en selvstendig og sentral stilling i et solid selskap som er godt etablert, men samtidig har vesentlige vekstambisjoner. Konkurransedyktige betingelser og trivelig arbeidsmiljø. Ser dette ut som noe for deg? Registrer din CV på www.fagformidling.no

Spørsmål om stillingen?

Kenneth Schie

Fagkonsulent

Telefon

920 76 767

Henning Rimstad

Personalkoordinator

Telefon

934 81 199

Vis flere stillinger: