Den nye Cat M-serie 3 veihøvler har blant annet bedre komfort, mindre utslipp og forbedret service.

BMS vokser internasjonalt

I mars kunne danske BMS kalle seg verdens største tilbyder av lifter på over 100 meter.

I løpet av det siste året har BMS opplevd en markant vekst på området for store lastebilmonterte lifter som anvendes ved montering og vedlikehold av vindmøller og telemaster over hele Europa.

Brolifter fra Moog

For å forsterke denne utviklingen har BMS foretatt en større investering i brolift-firmaet Frantz Schrum og kjøpt fire store brolifter fra tyske Moog.

Europa-godkjent

Frantz Schrum fortsetter som brolift-salgssjef. Broliftene er montert på lastbiler eller brukes som skinnegående brolifter. De er godkjent for kjøring på vei i hele Europa. Kompliserte vedlikeholds- og inspeksjonsjobber på broer og i tunneler kan nå utføres mye raskere og mer effektivt.

Viktig fokusområde

Nettopp inspeksjon og utbedring av broer og tunneler vil være et viktig fokusområde de neste årene i Skandinavia, hvor det er avsatt milliarder av kroner til arbeidet. For å være godt rustet til alle de nye oppgavene etableres nå firmaet BMS Lifte AS i Norge.

Dansk administrasjon

Direktør for det nye selskapet blir Ib Steffensen, som også er divisjonsdirektør for liftavdelingen i BMS A/S. Thomas Korreborg Riis er ansatt som driftsleder og skal styre den daglige driften, mens all administrasjon vil foregå på hovedkontoret i Ålborg.

Hovedaksjonær i Kranringen

BMS AS er allerede godt etablert i Norge, som hovedaksjonær i Kranringen AS. Med det nyetablerte selskapet BMS Lifte AS kan BMS AS nå tilby mer helhetlige prosjektløsninger til hele det skandinaviske markedet.