HR-sjef, Region Anlegg

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2013 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 9,2 milliarder kroner og har pr. i dag rundt 2.400 ansatte. NCC Construction Norge bygger boliger, kontorer, veier, anlegg og infrastruktur.

FirmaNCC Construction Region Anlegg
FylkeOslo
Søknadsfrist22.06.2014

Region Anlegg er den største enheten i NCC Construction AS, og er i tillegg landsdekkende. Vi er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. Vi har også virksomhet innen drift og vedlikehold av veier og friluftsområder. Vi tenker langsiktighet og bærekraft i alt vi gjør, og søker nå etter:

HR-SJEF

Arbeidsoppgaver:

  • Implementering, gjennomføring og oppfølging av strategiske HR oppgaver i regionen
  • Taktisk og strategisk personalarbeid - herunder bl.a. vurdering av ressursbehov, rekruttering, oppfølging av personaladminstrative rutiner, opplæringsbehov- og planer
  • Støtte og rådgiving til ledelsen i forbindelse med personalfaglige og organisatoriske spørsmål, samt å sørge for godt samarbeid med tillitsmannsapparatet
  • Bidra innen lederutvikling og utvikling av arbeidsformer som øker motivasjon, trivsel og effektivitet
  • Implementere HR-prosjekter i form av f.eks. kompetanseutvikling, utdannelsesprogrammer mv i regionen
  • Fagansvar for HR-ledere i distriktene

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Relevant høyere utdanning
  • Minst 5 års relevant arbeidserfaring, prosjektrettet virksomhet
  • Resultatorientert og systematisk
  • Proaktiv og energisk

NCC Construction ønsker å tilknytte seg en erfaren person med evner og ønske om å påvirke Region Anleggs videre utvikling. Stillingen rapporter til leder for HR & Organisasjonsutvikling. I tillegg vil du jobbe tett med regionsdirektør og distriktssjefer, samt øvrige HR-medarbeidere i NCC.

Du tilbys en spennende mulighet i et solid konsern, med et trivelig og dyktig fagmiljø. Du får utfordrende arbeidsoppgaver, stor selvstendighet og gode utviklingsmuligheter. Arbeidssted vil være på hovedkontoret i Oslo, men reising på påregnes. Du tilbys konkurransedyktige betingelser og ordninger. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem -

søk her, stilling-ID 7800

Kontaktpersoner:

Rune Halvorsen

Konst. regiondirektør, Region Anlegg

+47 907 57 275

rune.halvorsen@ncc.no

Vis flere stillinger: