Senior Siv.ing/ing IKT/Sikkerhet

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist11.08.2014

Divisjon Bygg, Industri og Eiendom i Sweco omfatter kontorene i Bergen, Oslo, Stavanger, Førde, Voss og Svalbard, og har flerfaglig kompetanse som dekker alle tekniske fag. Ved kontoret i Bergen er vi 240 medarbeidere.

På grunn av økende oppdragsmengde innen IKT prosjekter og en betydelig økt andel av IKT i prosjekter for elektrotekniske installasjoner har Sweco Norge AS Divisjon Vest behov for å styrke sin kapasitet på dette området med nye medarbeidere på Elektro- IKT avdelingen.

Arbeidsområder

Vil du jobbe i det største fagmiljøet innen Elektro-IKT på Vestlandet?

Vi er 35 sivilingeniører og ingeniører som nå ønsker nye kollegaer.

Vi søker i første rekke etter ingeniører/sivilingeniører med erfaring fra prosjektering innen ett eller flere av følgende områder:

- Spredenett og distribusjonsanlegg for tele og data, fiber og trådløse nett

- Sikkerhetssystemer - adgangskontroll, innbruddsalarm, ITV, brannalarm og fysisk sikring

- Kommunikasjonsløsninger, IP telefoni

- Samferdsel – kommunikasjon, signal, styrings og informasjonsanlegg

- Offentlig infrastruktur – fibernett, mobilnett, radionett

Liker du å jobbe i hektiske prosjekter eller med utfordrende faglige oppgaver er dette jobben for deg. Har du erfaring fra entreprenør, leverandør, eiendomsbesitter eller konkurrent er du den vi søker.

Muligheter

Er du ute etter nye utfordringer, forandring i hverdagen, nye kollegaer? Eller rett og slett ønsker faglig utvikling, er Sweco stedet for deg. Her får du mulighet til å være med på videreutvikle fagområde IKT ,samt delta i de største prosjektene i Bergen. I tillegg vil du få flerfaglige arbeidsmuligheter på tvers av Sweco’s mange virksomhetsområder og mulighet til å utveksle kompetanse med et stort faglig miljø i Sweco- konsernet. Som rådgiver vil du også få gode muligheter til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom verdiskapende løsninger. Grønn IT er et satsningsfelt i Sweco.

Din bakgrunn

Vi søker en ny kollega som er sivilingeniør/ingeniør innen IKT-sikkerhet. Erfaring og spesiell kompetanse kan kompensere for krav om utdannelse. Vi ønsker at du har gode samarbeidsevner, er selvstendig, ryddig og resultatorientert. Er du utadvent, med godt humør og en serviceinnstilt holdning vil du trives godt hos oss.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Terje Pettersen

Avdelingsleder

959 29 877

terje.pettersen@sweco.no

Espen Schreiner

Gruppeleder

982 13 982

espen.schreiner@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: