Daglig leder

Hallmaker Balkong og Fasade AS er et selskap i Hallmaker Gruppen - et av Norges ledende konsern innen, lettbygg, rehabilitering og balkongbygging. Hallmaker Gruppen ble etablert i 1919, har over 200 ansatte, omsetter for ca NOK 900 mill. og er etablert i mer enn 10 land.

Hallmaker Balkong og Fasade AS har spesialisert seg på totalentrepriser innen fasade med fokus på balkong tilpasset kundens behov. Hallmaker Balkong og Fasade AS tilbyr kompetanse, kvalitet, fleksibilitet og leveringsdyktighet og leverer helhetsløsning som varer. Selskapet holder til sentralt på Lillestrøm i Akershus, har en stabil stab på 24 ansatte og hadde i 2013 en omsetning på NOK 85 mill.

FirmaHallmaker Balkong og Fasade
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfristsnarest

Til å innfri selskapets ambisjoner om vekst ønsker Hallmaker Balkong og Fasade AS å knytte til seg en operativ, utadvendt og resultatorientert daglig leder.

De viktigste arbeidsoppgavene vil være;

  • utarbeide og gjennomføre selskapets strategi i nært samarbeid med styret
  • ha overordnet ansvar for selskapets virksomhet, budsjetter og organisasjon, samt forestå aktiv resultatkontroll og fortløpende rapportere utvikling
  • forberede saker og rapportere til selskapets styre
  • utarbeide operative handlingsplaner og kvalitetssikre økt aktivitet og lønnsom vekst
  • fokusere på salg, prosjektering og prosjektledelse

Selskapets nye daglig leder bør være ingeniør eller sivilingeniør bygg, gjerne med prosjekt-økonomisk utdannelse/forståelse i tillegg. Erfaring fra bransjerelaterte lederstillinger med dokumenterte resultat er avgjørende. Bransjeerfaring og nettverk hos beslutningstakere er en fordel. Du må beherske norsk og engelsk godt både muntlig og skriftlig samt inneha generelt gode dataferdigheter. Vi søker en samlende og inkluderende motivator – en strateg med entreprenørmind!

For å lykkes i Hallmaker Balkong og Fasade bør man være;

  • analytisk
  • forutsigbar og tydelig
  • robust og selvstendig
  • motivator

Stillingen innbefatter liten reisevirksomhet.

Det tilbys konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for karriere for de som lykkes.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med Styreleder Kjell Vidar Berntsen, 915 62 498.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: