Richard Larsen

Lanserer bransjeløsning for prosjekt

Pilaro har lyktes med bransjeløsningen ProPlanner. Nå lanserer selskapet en ny bransjeløsning for arkitekter, rådgivende ingeniører og andre prosjektorienterte bedrifter.

Pilaro har hatt stor vekst og er kåret til Gasellebedrift både i 2012 og 2013. En av deres suksesser har vært satsingen på Microsoft Dynamics NAV og bransjeløsningen Pilaro ProPlanner.

– Vi har mange års erfaring med produksjonsbedrifter, og så at vi kunne overføre noe av dette på virksomheter som produserer timer og prosjekter. Etter utprøving i flere bedrifter har vi nå utviklet en egen bransjeløsning for prosjektbaserte virksomheter. Løsningen inneholder også en egen metodikk for å implementere systemet i bedriften, forteller Richard Larsen i Pilaro. Den nye bransjeløsningen som nå lanseres på markedet har fått navnet Pilaro ProJect

Pilaro ProJect er et forretningssystem for ulike timebaserte bransjer.

– Mange små og mellomstore selskaper i dag blir påvirket av mer krevende kunder, endrede kjøpsmønstre, høyere lønninger og leiebasert lisensiering. Dette går på bekostning av lønnsomheten og arbeidskapitalen. Prosjektstyringen blir derfor viktigere for å bedre utnyttelsen av ressursene, kontrollere fremdriften i prosjektene og sikre at timer blir registrert og fakturert raskere, sier Larsen.