Prosjektleder utredning og analyse

OPAK er en kompetansebedrift som yter tverrfaglig rådgiving med høy kompetanse til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene, og er et av Norges største prosjekt- og byggelederfirma for landbasert virksomhet. OPAK har brukt hvert eneste av sine første 50 år til å bli enda bedre - ingenting kan rokke ved OPAKs faglige soliditet. Høy kompetanse er vår plattform, og det som gjør oss stolte. Stolte over oppdragene vi får, stolte over jobben som utføres, over løsningene som blir presentert og over de gode tilbakemeldingene våre rådgivere får.

FirmaTennebø & Partners for OPAK
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

OPAK jobber med prestisjefulle prosjekter og har økende oppdragsmengde. Til vårt satsningsområde; konseptvalgutredning, usikkerhetsstyring og analyse søker vi nå en engasjert og kompetent prosjektleder som skal delta i, og på sikt, lede gjennomføringen av nye og eksisterende prosjekter innenfor dette området.

OPAK gjennomfører nå bl.a. KVU nytt Vitensenter på Tøyen og KVU for skolebehovsplan for 7 områder og videregående skoler i Oslo. OPAK har tidligere blant annet vært prosjektledere for KVU fremtidig Regjeringskvartal, vi har deltatt i en samarbeidsgruppe som utreder søknad om OL i Oslo 2022, samt foretatt alternativutredning for plassering av nytt Munch-museum. Avdelingen har også rammeavtaler med Forsvarsbygg, Hamar kommune, Bergen kommune og Boligbygg Oslo KF.

Vi ser for oss kandidater som har høyrere utdanning og er genuint interessert i fagområdene, og som både ønsker å fordype seg i fagfeltene samt bidra til videreutvikling av avdelingens tjenesteområder. Gjerne noe erfaring fra konseptvalgutredninger og/eller usikkerhetsanalyse, men nyutdannete er velkomne til å søke. I denne rollen ser vi viktigheten av å inneha gode analystiske og reflekterende evner, samt være god til å ha overblikket og se helheten i prosjektene.

Ønsker du å vite mer om stillngen ta kontakt med Trond Boe-Tangen i Tennebø & Partners på tlf.nr. 91 74 38 00/trond@tennebo.no eller Glenn Bjørsrud, avdelingsleder i OPAK, tlf. 93 68 09 70/glenn.bjorsrud@opak.no, for en uforpliktende samtale.

Søk stilling

Vis flere stillinger: