NCC asfalterer den midlertidige rulleskibanen til Oslo Skishow. Arkivfoto

NCC støtter rulleskishow for kreftsaken

NCC støtter Oslo Skishow, og legger asfalten til det årlige rulleskirennet for nasjonale og internasjonale skistjerner, med start og målgang på Rådhusplassen i Oslo.

Det skriver NCC i en pressemelding mandag.

Overskuddet fra Oslo Skishow går til stiftelsen Aktv mot kreft, som blant annet etablerer og drifter aktivitets- og pusterom til pasienter, heter det i meldingen.

En rulleskiløype skal etableres på Rådhusplassen, og NCC stiller, ifølge pressemeldingen, med nylagt asfalt når konkurransen starter 10. juni.

– Oslo Skishow er et flott arrangement hvor fokuset, gjennom Aktiv mot kreft, rettes mot kampen mot kreft. Det er flott at vi i NCC kan bidra i dette arbeidet, uttaler asfaltdirektør Joar Caspersen, i NCC Roads.

Mandag 9. juni setter NCC i gang arbeidet med å asfaltere den 600 meter lange rulleskiløypa på Rådhusplassen. Etter skishowet vil asfalten bli tatt opp og gjenbrukt i andre asfaltprosjekter.

Årets rulleskirenn er det fjerde i rekken, og hele det norske landslaget stiller til start. Alle årene rennet tidligere har blitt arrangert, har rundt 10.000 tilskuere gratis sett konkurranser, både i eliteklassen og i en egen bedriftsklasse. Blant publikummerne er også pasienter og pårørende ved Ullevål universitetssykehus og Rikshospitalet.