BNL-sjef Jon Sandnes inviterer til møte om seriøsitet. Foto: Sindre Sverdrup Strand

Inviterer til åpent møte om seriøsitet

Riksadvokaten, Kripos, politiet, NHO og Fellesforbundet deltar alle på BNLs Generalforsamling 18. juni på Grand Hotel i Oslo. Seriøsitet i byggenæringen er tema for møtet.

Det skriver BNL i en pressemelding på sine nettsider.

– Vi ser frem til et spennende møte med mange spennende innledere som skal snakke om seriøsitet i byggenæringen, sier Jon Sandnes i BNL.

BNL har gjennom mange år hatt seriøsitet på dagsordenen.

– BNL er bekymret for denne utviklingen, og avsløringer presentert i mediene, viser hvordan bedrifter står overfor et trusselbilde som de ikke har erfaring med, eller kunnskap om til å håndtere. Dette krever ekstra årvåkenhet, sier Sandnes.

BNL er, ifølge pressemeldingen, i tett dialog med politi, skatt og Arbeidstilsynet for å få på plass en verktøykasse som gjør det enklere for bedrifter å gjøre de nødvendige tiltakene. BNL har også henvendt seg til regjeringen for å få på plass effektive tiltak som kan bidra til å snu den alvorlige utviklingen.

– Jeg oppfordrer medlemsbedriftene til å delta på dette møtet, hvor vi vil bli presentert virkelighetsbeskrivelser fra flere av de som jobber og møter denne tematikken til daglig. Sett av tid, oppfordrer Sandnes.

Meld deg på her.