Alex Hislop (t.v.) og Karl Erik Rimfeldt.

Storkontrakt inngått mellom Rimfeldt og DHL

DHL har inngått en avtale med Rimfeldt-konsernet om leie av ca. 7.000 kvadratmeter lagerlokaler i Hvamkrysset langs E6, i Skedsmo kommune.

3M leier fra før om lag 8.000 kvadratmeter i bygningen på tomta som Rimfeldt kjøpte av 3M før jul. Bygningsmassen på ca. 15.000 kvadratmeter er dermed 100 prosent utleid.

Rimfeldt eier et konsern med eiendomsselskaper med base på Kongsvinger. Selskapene driver i hovedsak med eiendomsutvikling. De har virksomhet flere steder på Østlandet, men er en stor eiendomsaktør i Skedsmo kommune. Utover den aktuelle «3M-tomten», eier Rimfeldt-konsernet blant annet Maxbo- og Plantasjen-byggene på den andre siden av E6 i Hvamkrysset.

Det er DHL Supply Chain (Norway) AS som er leietaker i det aktuelle bygget. DHL flytter fra lokaler på Ulven i Oslo.

Daglig leder, Karl Erik Rimfeldt, i Rimfeldt Eiendom ser fram til et nært og godt samarbeid med DHL fremover.

- Det er svært gledelig å få DHL, et av verdens største selskaper, inn i lokalene med alle arbeidsplassene og aktiviteten selskapet fører med seg, sier Rimfeldt.

- Beliggenheten langs E6 og fylkesvei 22 passer DHL meget godt. En slik lokasjon gjør DHL bare enda mer konkurransedyktig i vårt marked. Vi ønsker å gjøre våre kunders liv enklere, og her får vi effektive og tilgjengelige lokaler, forteller adm. direktør, Alex Hislop, i DHL Supply Chain (Norway) AS.