Svein Karlsen

Svein Karlsen ny leder i Betonmast Trøndelag

Svein Karlsen tar over som daglig leder i Betonmast Trøndelag. Karlsen er i dag daglig leder i Betonmast-selskapet Byggmester Asle Thorsen i Arendal.

Halgeir Halvorsen overtar som daglig leder i Byggmester Asle Thorsen. Begge er allerede en del av Betonmasts kultur, noe alle parter ser på som en stor fordel.

- Vi har søkt etter den rette til å lede Betonmast Trøndelag, sier Peter Sandrup, viseadministrerende direktør i Betonmast. Med ansettelsen av Svein Karlsen er vi sikre på at vi har funnet den beste lederen for selskapet, og rett person til å lede den satsingen vi nå gjør i Trøndelagsregionen.

Svein Karlsen har vært daglig leder i Byggmester Asle Thorsen siden 2010, og har lang ledererfaring også fra andre selskaper. Han har tidligere ledet store prosjekter i PEAB, Åke Larson Construction og Ing. Thor Furuholmen.

- Han er en tungvekter i entreprenørbransjen, har erfaring og kunnskap om den sterke Betonmast-kulturen, og vil være en operativ leder fra første stund, fortsetter Sandrup.

Halgeir Halvorsen overtar stafettpinnen som daglig leder i Byggmester Asle Thorsen. Han har vært en viktig brikke i selskapet i 10 år allerede, der han som prosjektleder har ledet flere større prosjekter.

- Han er faglig dyktig og løsningsorientert, sier Sandrup. Viktige egenskaper når Byggmester Asle Thorsen fremover skal avvikle entreprenørdelen, og videreføre og forsterke den solide byggmestervirksomheten selskapet er kjent for.

Svein Karlsen starter opp som daglig leder i Betonmast Trøndelag 4. august, mens Halgeir Halvorsen overtar som daglig leder i Byggmester Asle Thorsen fra 1. juni.