Byggeleder for konstruksjonsarbeider - Prosjekt Vestoppland

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen region øst
FylkeOppland
StedJaren
Søknadsfrist13.06.2014

Ønsker du å være med på et av de største utbyggingsprosjektene innen samferdsel i Oppland?

Statens vegvesen Region øst dekker fylkene Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark og Oppland. Region øst har organisert de 12 største vegprosjektene i enheten Prosjektavdeling øst. Dette medfører stor grad av kompetanseoverføring og en effektiv gjennomføring av store plan- og utbyggingsprosjekter. Prosjekt Vestoppland er et stort og komplekst prosjekt hva gjelder geografi, topografi, økonomi og antall delprosjekter. Oppdragsmengden er stadig økende og i løpende av de nærmeste årene går flere store delprosjekter over i fra reguleringsplan til byggeplan og bygging. I løpet av de nærmeste årene skal vi gjennomføre en rekke spennende plan- og utbyggingsprosjekter på vegnettet i Vestoppland. Dette gjelder utbygging av rv.4 på Hadeland, E16 fra Sør-Aurdal til Vang i Valdres, E16 gjennom Jevnaker ogfv.33 langs Mjøsa. Totalt ca 100 km og en samlet utbyggingskostnad på over 10 mrd kroner. Organisasjonen består i dag av ca.40 personer.

Stillingen er organisatorisk tilknyttet Prosjektavdeling øst, Prosjekt Vestoppland med hovedkontor på Gjøvik. Denne stillingen vil i de nærmeste årene ha kontorsted på kontorrigg på Hadeland, og vil inngå i byggherreorganisasjonen for utbyggingen av Rv4 og E16. Utbyggingen omfatter mange og store konstruksjoner, bla den 550m lange Randselva bru på Jevnaker. Vi søker nå en erfaren byggeleder som kan lede prosjektering og bygging for konstruksjonsarbeider på Rv4 og E16.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for HMS, fremdrift, kvalitet og økonomi
  • Ansvar for oppfølging av kontrakter med tekniske rådgivere og entreprenør
  • Bidra til oppbygging og ledelse av en effektiv organisasjon med tekniske byggeledere og kontrollingeniører
  • Koordinere eksterne aktører og etater
  • Tett kontakt og rapportering til prosjektledelse og bidra i prosjektets ledergruppe
  • Mediekontakt
  • Kontakt med grunneiere og berørte parter

Kvalifikasjoner

Vi søker en medarbeider med solid erfaring fra ulike entreprisekontrakter på større bygge- og anleggsprosjekter, gjerne med erfaring fra entreprenørhold. Erfaring fra større bru- og konstruksjonsarbeider og ulike entreprisetyper er ønskelig (f.eks totalentreprise). Hvis du er interessert, vil vi gjerne snakke med deg!

Du må ha utdanning på universitets- eller høyskolenivå, minimum 3 år. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra relevante arbeidsoppgaver, og gode personlige forutsetninger for stillingene, kan kravet til utdanning fravikes. Det vil bli lagt vekt på at den som tilsettes er initiativrik, har gode kommunikasjonsevner og behersker norsk skriftlig og muntlig. Vi legger vekt på at du er ryddig og strukturert, samt har gode evner for å skape samarbeid og gode tillitsforhold.

Du vil gå inn i en effektiv og kreativ prosjektorganisasjon hvor vi setter pris på humør, arbeidsglede og omsorg for hverandre. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Stillingen krever førerkort klasse B.

Lønn

Stillingene lønnes etter nærmere avtale i tråd med etatens lønnspolitikk Det vil bli trukket 2 % til Statens pensjonskasse.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til:

Prosjektleder Anne Brit Moen på tlf. 91699221, mail: anne-brit.moen@vegvesen.no.

eller

Prosjekteringsleder Ole Kristian Haug på tlf.95067830, mail: ok.haug@vegvesen.no

Søk her


Vis flere stillinger: